Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít hogy tinderről lányokat hívok fel filmezni amíg a barátnőm külföldön van, de semmi nem történik?
Először azt hittem rosszul olvasom. Mi van? :D
Basszus, ne már...
Nekem csak fiú barátaim vannak. Szoktam velük lógni, átmenni hozzájuk filmezni, Társasozni vagy csak iszogatni, DE a barátom mindig tud róla. Ha nem is éppen akkor, de utólag elmesélem milyen napom volt, kikkel voltam, mit csináltunk.
Ha szereted a párod, akkor egyrészt nem társkeresőről keresel magad mellé filmezős partnert, mert totál hülyének fog nézni. Másrészt az alapból sem jó, ha nincsenek barátaid. Nem szabad, hogy csak a kapcsolat legyen az egyetlen jó dolog az életedben. Mi a hobbid? Mit szeretsz csinálni? Járj el társaságba, akár edzeni, vagy film klubba, könyvtárba... Mindegy. Oda, ahol vannak emberek. Ne feltétlen lányokkal akarj ismerkedni.
Nekem világ életemben csak srácokkal ment a barátkozósdi, a lányokkal valahogy mindig egymás haját tépjük...
Egyik barátomnak se tetszett a tény, hogy fiú barátaim vannak, de mindenki bízott bennem, mert őszinte vagyok.
De ha a háta mögött csinálsz ilyeneket, ne csodálkozz ha szét mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!