Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek számít a csók megcsalásnak?
Figyelt kérdés
Ezt még megtudnád bocsátani?
Sosem tettem ilyet még de most igen....egy ismerősömmel igaz, hogy részegen de nagyon szenvedélyesen csokoloztunk....
2019. ápr. 10. 09:09
1/20 anonim válasza:
Nem az szamit itt hanyan tartjak annak, hanem hogy a baratod annak tartja e. Illetve forditott esetben te annak tartanad e. Amugy az emberek tobbsegenek max egy kis flort fer bele, annal tobb nem.
2/20 anonim válasza:
Számomra megcsalás, de még megbocsátható kategória, amennyiben nem szerelemből történt. Ha abból, akkor szerintem nincs értelme folytatni egy kapcsolatot. Plusz nyilván számít az is, hogy tényleg csak egy csók volt-e, és hogy akar(t)-e a párom folytatást
3/20 anonim válasza:
Nagyobb megcsalas mint a szex...
4/20 anonim válasza:
én bizonyos esetben tudnám megbocsájtani a barátnőmnek, nyilván ha elmegy randizni egy csávóval és ott smárol vele az természetesen szakító ok. de ha mondjuk egy lánybúcsún részegen smárol a chippendale fiúval.. hát nem örülök neki de na bumm. emiatt nem fogok véget vetni egy több éves kapcsolatnak.
5/20 anonim válasza:
Miért ne lenne megcsalás? Nem is értem.
6/20 anonim válasza:
Az attól függ.
Kb. 1 hónapja az exem elmondta, hogy csókolózott egy nővel. Persze elöntötte az agyamat a fekete köd, de meghallgattam.
Kiderült, hogy 3 hete jár össze a másikkal.
Egy 10 éves kapcsolatot dobott a kukába.
Azóta az a nő is elhagyta. :D
Ha egy részeg estén csattan el a csók, minden érzelem és testiség nélkül, még azt mondom jó, elnézem, de nem esik jól.
26N
7/20 anonim válasza:
Nagyon keves kivétel van szerintem is, tehat megcsalas.
8/20 anonim válasza:
Megbocsátani? Persze. De ezzel együtt szakítanék, és többet hozzá sem szólnék.
9/20 anonim válasza:
Előző, akkor tényleg megbocsátottad!!! :)
10/20 anonim válasza:
Nyilván nem akkora megcsalás, mint a szex, talán meg is bocsátanám, de örökre megrendítené a bizalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!