Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek számít a csók megcsalásnak?
Ezt még megtudnád bocsátani?
Sosem tettem ilyet még de most igen....egy ismerősömmel igaz, hogy részegen de nagyon szenvedélyesen csokoloztunk....
Nekem megcsalásnak számít.
Mert én sem csinálnék ilyet a másik háta mögött, tudom hol a határ ha van valakim!
Kb ott hogy csak sima beszélgetés fér bele más nőkkel.
(alkoholra nem kell fogni)
F36
Utána találkoztunk beszélni, azt mondta, hogy ez okkal történt ezt hozom ki belőle és, hogy nagyon bír engem.
Én most csak erre az egészre gondolok...
Lehet, hogy azért mert a párommal már 8 éve együtt vagyunk de ő vele szenvedélyesen csokoloztunk így mint akik nagyon akarják egymást (igaz ezt már lehet csak a pia tette)
Nálam nem, a páromnál igen.
Én úgy érzem, hogy a szex csak azzal akivel kapcsolatban vagyok, a csók viszont már csak kíváncsiságból is mehetne mással, részemről ez nem intim annyira mint a szex, el tudom különíteni mikor csókolom meg valakit hirtelen felindulásból de háttérérzelmek nélkül és mikor szerelemből.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!