Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom és megbánta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom és megbánta, szerinte ez hozta helyre az életét. Meg lehet bocsájtani?

Figyelt kérdés

Ő vallotta be mert bántotta a bűntudat. Mindent el mesélt, egy egész éjszakát beszéltünk át. Nagyon sírt, és én is. Szerinte nagyon nagyot hibázott tudja, de most jött rá mit is akar az életben és, hogy többé nem tudja más nőhöz érni, tudja hogy csak én kellek neki. Tudja h nem mentség semmi, a szex nem jött össze mert az idegességtől nem állt fel neki...

Szeretné ha rendbe hozhatná, mindent meg próbál tenni értem.

Gyűlölöm érte, de sok mindent meg éltünk és szeretem. Az utóbbi időbe rengeteget dolgozunk és nem foglalkoztunk egymással. Bem kívántam a szexet és nem nedvestem be aem. Úgy érzi talán emiatt lett hűtlen, de maga sem érti, hogy tehette. Tanácstalan vagyok

2019. máj. 17. 14:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%
Megcsalt lépj tovább.aki q1 szer megtette az megimt meg fogja . Hidd el. Valamiert .mar kezd kiszeretni bsloled ezert megcsalt
2019. máj. 18. 22:57
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Tehát pettingelt mert nem állt fel neki. Aham. Én annyit mondok hogy engem 10 évesen leszólt a családom ha amiatt bőgtem mert a nagyobbak összevertek... de már többhelyről hallok ilyen szakállas bőgőmasinákról akik hű de machok csak néha rosszat tesznek.
2019. máj. 21. 15:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, BÁRMIT meg lehet bocsájtani, ha meg akarsz, és meg tudsz. Mi nem tudjuk, mi szól a kapcsolat ellen, és mellett...
2020. okt. 29. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!