Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm szórakozóhelyre akar menni annak mik lehetnek az okai?
Már leírták előttem, hogy nem, a csajok nem ezért járnak szórakozóhelyre.
Kifejezetten kellemetlen mikor elmész egy csajos estére egy klubba, mert mondjuk tudod hogy jó zene/jó dj lesz és szeretnél táncolni és próbálnak rámászni.
Kérdező! Én is ragaszkodok a páromhoz, de ilyen eszembe sem jutott hogy megtiltsam neki hogy nem mehet el nélkülem. Értem én hogy aggódsz miatta, de a barátnőivel lesz akik vigyáznak rá, nem hagynák ott ha rosszul lenne vagy bármi történne.
Mert bulizni akar.
Szingliként se kavartam soha senkivel (kifejezetten idegesített, hogy próbálkoznak, végül emiatt szoktam le az egész bulizásról), viszont nem mindig nyugis dumálós estét akartam a barátnőkkel.
Amúgy abban mi a "kompromisszum" pontosan, hogy nem mentek egymás nélkül? Ismered egyáltalán a szó jelentését? :D
Nagyon sokan írjak hogy a lany csak táncolni akar oke ez rendben van de viszont tényleg volt egy közös megállapodás!
Ha van benned annyi erő akkor hozd fel neki! A megállapodás azert csak megállapodás! (Mégha szakitottatok is most ujra együtt vagytok!) mit ér az ember ha mindig megszegi a szavát?
#5 Különben elég lenne valakinek a lakásán is táncolni, szórakozni, privátban, anélkül, hogy jönnek a nyomulósok, mert ott tuti nem jönnek, és még a pia is sokkal olcsóbb.
De nem elég, mert jól esik a nyomulósok, és a többiek figyelme, az ego tuning, na meg ha véletlen egy jóképű, izmos, "ambíciózus" (sok pénze van) pasi feltűnne a láthatáron, az is jól esik, mert hátha ő lesz inkább a nagy ő.
A tánc lényege alapból: figyelemfelkeltés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!