Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a barátnőm szórakozóhelyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm szórakozóhelyre akar menni annak mik lehetnek az okai?

Figyelt kérdés
Nem rég összevesztünk, de egy hosszabb beszélgetés után úgy döntöttünk folytatjuk. Most szórakozóhelyre szeretne menni viszont nem engedi hogy elkísértem mivel a barátnőivel megy. Regebben kötöttünk egy kompromisszumot miszerint egymás nélkül nem járunk el. 19 évesek vagyunk. Mit tegyek? Most nem merek ellenkezni mert attól tartok akkor vege lenne a kapcsoaltunknak. Előre köszönöm a hasznos tanácsokat!
2019. máj. 14. 23:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%
Az ötöskének nincs igaza. Nem a kérdező láncolja le a csajt, hanem volt egy kétoldalú megállapodás, hogy nem mennek el egymás nélkül! Ha a srác nem jár egyedül, úgy lenne tisztességes, ha a csaj se menne egyedül. Innentől nincs mit magyarázni.
2019. máj. 15. 06:23
 12/21 anonim ***** válasza:
4%
Mert idegen faxra vágyik. A nők általában ezért mennek szórakozóhelyekre.
2019. máj. 15. 07:45
 13/21 anonim ***** válasza:
6%
Ne legyenek illúzióid, pasizni fog.
2019. máj. 15. 08:02
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

Már leírták előttem, hogy nem, a csajok nem ezért járnak szórakozóhelyre.

Kifejezetten kellemetlen mikor elmész egy csajos estére egy klubba, mert mondjuk tudod hogy jó zene/jó dj lesz és szeretnél táncolni és próbálnak rámászni.

Kérdező! Én is ragaszkodok a páromhoz, de ilyen eszembe sem jutott hogy megtiltsam neki hogy nem mehet el nélkülem. Értem én hogy aggódsz miatta, de a barátnőivel lesz akik vigyáznak rá, nem hagynák ott ha rosszul lenne vagy bármi történne.

2019. máj. 15. 08:05
 15/21 anonim ***** válasza:
94%

Mert bulizni akar.

Szingliként se kavartam soha senkivel (kifejezetten idegesített, hogy próbálkoznak, végül emiatt szoktam le az egész bulizásról), viszont nem mindig nyugis dumálós estét akartam a barátnőkkel.

Amúgy abban mi a "kompromisszum" pontosan, hogy nem mentek egymás nélkül? Ismered egyáltalán a szó jelentését? :D

2019. máj. 15. 09:42
 16/21 anonim ***** válasza:
96%
Kedves 11-eske, ha egy kapcsolatban olyan megállapodást kell kötni, hogy nem mennek soha sehová egymás nélkül, az már régen rossz. Jobb az ilyen kapcsolatot mielőbb megszakítani, mert csak az idő megy vele, az ilyen bizalmatlanság és egymás megkötése előbb-utóbb úgyis szakításhoz fog vezetni. Az ilyen kapcsolatnak nincs jövője. Teljes bizalom, személyes szabadság, ezek elengedhetetlen alapjai egy kapcsolatnak.
2019. máj. 15. 12:58
 17/21 anonim ***** válasza:
26%

Nagyon sokan írjak hogy a lany csak táncolni akar oke ez rendben van de viszont tényleg volt egy közös megállapodás!

Ha van benned annyi erő akkor hozd fel neki! A megállapodás azert csak megállapodás! (Mégha szakitottatok is most ujra együtt vagytok!) mit ér az ember ha mindig megszegi a szavát?

2019. máj. 15. 18:46
 18/21 anonim ***** válasza:
86%
Egy ilyen “megállapodás” előbb-utóbb szétszedi a kapcsolatot, mert a bizalom teljes hiányáról tanúskodik. Úgyhogy nem csoda, hogy a lány már nem akarja tartani magát hozzá...
2019. máj. 15. 19:51
 19/21 anonim ***** válasza:
95%
És ezzel a "megállapodással" köttök majd házasságot is, hogy egymás nélkül nem jártok el? Ötven évig egymás nélkül nem mozdultok ki hazulról. Életképtelen ötlet.
2019. máj. 15. 20:00
 20/21 anonim ***** válasza:
4%

#5 Különben elég lenne valakinek a lakásán is táncolni, szórakozni, privátban, anélkül, hogy jönnek a nyomulósok, mert ott tuti nem jönnek, és még a pia is sokkal olcsóbb.

De nem elég, mert jól esik a nyomulósok, és a többiek figyelme, az ego tuning, na meg ha véletlen egy jóképű, izmos, "ambíciózus" (sok pénze van) pasi feltűnne a láthatáron, az is jól esik, mert hátha ő lesz inkább a nagy ő.

A tánc lényege alapból: figyelemfelkeltés

2019. máj. 16. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!