Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mi lenne a helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a helyes dontès?

Figyelt kérdés

Mielött irnátok hogy milyen gusztustalan dolgot tettem, ezzel tisztában vagyok teljes mértékben, hogy egy undorito dolog amit csináltam, es tudom hogy a sors egyszer visszaadja, es remelem is hogy megfogom kapni. Szóval ez az egesz 2hete kezdödött, egy buliba ahol csokoloztam egy lannyal, ra kovetkezö nap lefekudtem vele. Mivel nem tudtam a barátnöm szemébe nézni ezért elmondtam neki a történteket. Ö nekem akkor megbocsàjtott volna, de en valamiert nem akartam hogy megbocsájtson, ezert mondtam neki hogy akkor vége. Ahogy teltek a hetek en mindig találkozgattam azzal a lannyal akivel megcsaltam, es nagyon megtetszett a személyisége, es belezugtam, De egeszvegig nekem a volt barátnöm

járt a fejembe, gyomorgorcsom volt, mindennap hanytam, gondoltam ahogy telnek a hetek ugy felejtem el ot is, de hat ez naprol napra rosszabb lett ami arra az utra vezetett hogy hivjam ki a volt barátnömet és beszéljem meg vele, es hogy adjon meg egy esélyt, es kaptam, termeszetesen elmondtam neki hogy kozbe en talalkozgattam azzal akivel megcsaltam. Ezért én elmondtam annak a lanynak hogy ez nem

fog menni, mert en a volt baratnomet szeretem. Ö azt mondta hogy ugyanugy szerelmes belém meg minden. Nos hát itt tartok, azt gondoltam ha visszamegyek hozzá és megprobálom megbeszelni akkor jobb lesz, de hat csak rosszabb lett ez az egész, probáltam a szívemre hallgatni, de ezek után kiderült hogy nekem nincs szívem, mert akinek van az nem csinál ilyet. Mitévö legyek? Igazabol tegnap a volt barátnömnél aludtam, akkor meg a masik lany jart a fejembe, egyre jobban csak teszem magam tonkre, amit persze megerdemlek. Mondjam el a barátnömnek hogy érzem hogy nem

olyan ez a kapcsolat mar mint régen, mert latszanak rajta a sebek amit okoztam, es felek hogy boldogtalan lenne, es csak hogy azert hivtam ki mert hogy azt gondoltam jobb lesz de megse. Mert a barátnöm mikor mondtam neki hogz bocsajtson meg akkor o azt mondta hogy ido kell, amivel en hu.. nem ertettem egyet, es ezert visszafogadott. De engem viszont erdekel a masik lany is akivel megcsaltam. Csak az a baj, hogy ha most megint kiszurok a barátnömmel akkor meg ha visszamennek ahhoz a lanyhoz akivel megcsaltam

akkor meg megrosszabb lenne, ez az egesz. Nem tudom hagyni egyiket se. Visszatérve arra hogy ha tenyleg szerettem volna a barátnöm akkor nem csinálom ezt, de sajnos oka volt

hogy miert csináltam ezt, Mindig veszekedtem vele kissebb dolgokon de szinte mindennap, es gyava voltam ezt megmondani neki hogy akkor legyen vege. És tegnap mikor kértem meg egy esélyt a barátnömtöl, akkor beszéltem meg vele ezeket a vitákat amiket az elmult 1evbe nem tudtam. Gerinctelenul tettem ezt hogy igy szakitottam vele eloszor. Nos szerintetek mi lenne a helyes dontés,mett nem akarom jobban rontani ezt az egeszet. Elnézest hogy hosszura sikeredett, nagy nehezen roviden probaltam kifejteni hogy mi tortent. Koszonom

hogy elolvastad

2019. máj. 14. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Remélem barátom, a lányok és a saját érdekedben is, hogy két szék közül a pad alá esel. Ámen.
2019. máj. 14. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:
10%
helyett, hogy ezerrel szúrnád mindkettőt, még nyávogsz. Komolyan, ez a szánalmas! F, 39
2019. máj. 14. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Olyan vagy mint egy ôvodás.Ezt a lányt szeretem,nem a másikat,ah nem mégis a régit,oh jaja az ùjjat.Azt közbe meg hánysz saját magadtôl,és a döntésképtelenséged miatt.Szerintem hagyd békén mind a kettőt!Jah,hogy akkor nem lesz barâtnőd?Ejha,akkor akkor ...nem tudom.
2019. máj. 14. 11:17
 4/6 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem zárd le mindkét lánnyal a kapcsolatot. Legyél egyedül, tölts időt magaddal is..

És vedd észre, hogy mennyi nő van még. Te egyiket sem szereted igazán a kettő közül, ők is jobbat érdemelnének nálad (ezt mindenféle rosszindulat nélkül mondom).

Nem kötelező mindenképp kapcsolatban lenni és választani. A barátnődet nem szereted, hiszen megcsaltad és elhagytad. A másik csajt meg szintén elhagytad és nem rá gondoltál, amíg vele voltál.

Egyiknek sincs így értelme

2019. máj. 14. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szépen ülj le a fenekedre és ne találkozz egyikkel se most jó ideig, amíg nem szülöd meg, hogy mit akarsz, mert ez így ovi kategória.

Bár szerintem az exed felé csak bűntudatod van, amit összekeversz a szerelemmel.

De a legjobb ha SENKIVEL nem beszélsz most pár hetet és megszülöd, mit is akarsz az életeddel.

30n

2019. máj. 14. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el őket
2019. máj. 14. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!