Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi haromszög. Mi a helyes ilyenkor?
Sziasztok !
Lehet kicsit hosszú lesz, de ilyen szar szituációban még nem voltam..Adott vagyok én ( nő vagyok ). Volt egy barátom akivel nem rég szakítottunk. Igazaból a kapcsolat egy katasztrófa volt, a srác sokat ivott, megbízhatatlan volt, ha ivott volt, hogy le is k**vázott, vagy beközölte egy senki vagyok. Csak hetvegen tudtunk talalkozni, de hétköznap sokszor előfordult, hogy nem tudtam elérni telefonon. Volt, hogy inkabb haverokkal ment el inni, ugy, hogy megvolt beszélve elmegyek hozzá, de a szakitasunk elotte 1 hónapban igyekezett magát összekapni. Akkor számomra ez már késő volt,, elmúltak az érzéseim, mert sokat sírtam és szenvedtem a kapcsolat alatt. Voltak jó dolgai is, de többségében rossz. Pl felvetettem mi lenne ha elmennénk Prágába, erre beközölte, hogy ő ilyen helyre minek menjen mit lehet ott latni ( az egész utat én alltam volna )Közben adott volt egy másik srác akivel elkezdtünk beszélgetni, ő ennek a pasinak a legjobb barátja. Hozzateszem mi 3-an 10 évvel ezelőtt egy egyetemen egy szakra jártunk, a volt barátomat látásból ismertem, a masik sraccal buliban parszot dumaltunk, ők tudták én kivagyok, én tudtam ők kik. A masik sraccal ugy keveredtem beszelgetesbe, hogy az akkor még barátomnak szülinapi bulit akartam szervezni es ennek a sracnak a segitseget kértem. Aztan az exem azt is leszólta, hogy mekkora baromság..Ezt mondtam a masik sracnak, ő vigasztalt hat akkor nem szervezunk, ne foglalkozzak vele. Parszor dumaltam ezzel a sraccal, aztan valahogy egyre sűrűbben, az utobbi hónapokban mar napi szinten telefonon beszeltunk 1-2 órat.Életről, kapcsolatokról, mindenről.. Mindig megnevetett, olyan mintha a lelkem másik fele lenne. Volt egy kissebb balesetem, a korhazban voltam, pont ram irt mizu, en mondtam ez es ez miatt nem tudunk beszélni most. Azonnal hivott panikolva minden rendben van-e velem. A baratomrol aznap csak este kerult elő..Ez a srac
mindig is igyekezett segiteni nekunk, hogy epuljon a kapcsolatunk, beszelt a baratjaval, hogy becsuljon meg jobban engem. Aztan meg novemberben utolso probalkozaskent felvettem egy nagyon szexi kis fehernemut, combfixel, gondoltam hatha. De az exem beközölte ő az egyszerűséget szereti, neki ez nem tetszik es amugy is faradt elmegy aludni, es nem csak szexről szól az élet.. Ne en banatomban atoltoztem, es elkezdtem borozni. Aztan amikor becsicsentettem, rairtam erre a sracra, vissza oltoztem a kis szerkomba, csinaltam egy képet, es elkuldtem a masik sracnak.. Tudom ez eleg utcaszéli dolog, de total kiborultam, nem gondolkodtam. A srac is akkor valami buliba lehetett, ő sem volt szomjas, es vissza irt, hogy hat ő is ferfi, nincs fabol, es nem erti, hogy nem tud a baratja megbecsulni egy ilyen nőt. Masnap szakitottam a baratommal, a sok sok fajdalom után. Es rajottem, nekem ez a masik srac nagyon fontos. Beszélgettem vele erről, mondta bar ne lettem volna a barátja nője.. Mondom neki nevetve megtalaltad álmaid nőjét, de szar a szitu.. Mondja igen..Megbeszéltük, hogy mi is felfüggesztjük a beszélgetést, mert csak szenvedni fogunk, ők pedig barátok, ezt én nem akarom tönkre tenni...De bevallottuk ez mindkettőnknek nagyon rossz, mert valóban egy olyan társat találtunk meg egymásban, amire mar mindketten rég vágytunk..Nem volt tudtos a mi napi szintu beszelgetesunk, tenyleg csak haverkent neztem ra, de puff, több lett. Volt olyan is, hogy munka kapcsan kiborultam, probaltam hívni az exemet, de az lerazott mert bulizik, hivtam a masik sracot, ő is tarsasagban volt, de elvonult egy 10 percre, hogy megnyugtasson. Hozza teszem amiota kidobtam az exem folyamat irogat, hív, hogy jaj de nagyon szeret, stb. Nem jelent semmit. Mit gondoltok errol az egesz szituaciorol ?
Azt hogy felfoghatod úgy a srácot,mint egy olyan lelkitárs,aki hozzásegített ahhoz,hogy továbblépj egy olyan férfi mellől,aki nem becsült,és nem is fog soha.Akár hogy is ígérgeti.A ragaszkodásod a sráchoz pedig pusztán egy támasz,megértés,gyengédség,amire szükséged lett volna,de attól nem kaptad meg akitől kellett volna.
Az hogy mi a helyes mi nem,azt meg már döntsd el Te.Te életed.
Hát... Alapvetően az a gáz, hogy az ex még kapar.
Valahogy azt kellene leállítani. Mondjuk össze kellene hozni egy másik lánnyal, aki eltereli a figyelmét.
Aztán ha már lenyugodott, akkor a 2 fiúnak kellene rendesen megbeszélni ezt, nem buliban, meg félrészegen, hanem komolyan leülni egymással, és az "áldását kérni".
De valószínűleg az első időben többen is furcsán néznének rátok, de ezzel Ti ne törődjetek, mindenki a maga dolgával foglalkozzon.
Igen jol erzed, szar a szitu. Eloszor le kell zarni az ex-el a kapcsolatot. Vilagosan, tisztan, egyertelmuen. Utana varni egy darabig, majd mehet a haver, hogy o beprobalkozna nalad. Ha tul van rajtad, akkor ugyis azt mondja, hogy azt csinalsz vele, amit akarsz. Ha egybol osszejottok, akkor ott a baratsagnak vege lesz. Barmennyire is kiabrandultal az exedbol, a baratjat nem veheted el tole. Azt senki sem erdemli meg, hogy tonkretedd a baratsagukat.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!