Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés?
Elárulom, nem szereted a barátod. Kihasználod hogy van. Hogy ott legyen ha a másik dob akinek meg valószínűleg nem vagy több havernál és szexpartnernél.
Szakíts a barátoddal mert ez így nem korrekt.
Hát szerintem ott a válasz
"másik srácba viszont szerelmes vagyok"
Oda húz/vonz jobban a szíved.
Meg ha pl választanád a szerelmedet; nem kéne attól félned, hogy ők ott ketten találkoznak, és lebukás. És csak egyiküket választanád, akibe szerelmes vagy. És akkor nem kéne oda a másik, és nem kéne félni. Mert akkor nyíltan is láthatnák egymást; mert a másikkal vállalnád fel a szerelmedet (mármint mint most érzést értem itt). A családodnak meg vele nemtom , milyen peres ügye lett; szerintem azt abba kéne hagyni, én nem tudok elképzelni olyan durvát, ami miatt érdemes lenne bíróságra járdosni , meg esetleg fizetni az ügyészeket meg a terembérlést meg ilyesmi; nemtom, mit kell ilyenkor -na szal, lényeg a lényeg, szerintem a szerelmedet válaszd, a család meg majd megbékél. Az érzelmeink azé súgják az utat, hogy merre van a sorsod iránya; próbálnak arrafelé terelni. Bár mondjuk igen, van olyan is, amikor a logikát vetjük be; hát, a logikai érvek, amik itt a másik pasi mellett szólnának, számomra elég gyengének tűnnek; szóval szerintem tényleg válaszd azt, akibe szerelmes vagy; a pert meg felejtsétek el lehetőség szerint. Esetleg a szerelmed írhatna nekik egy levelet, hogy nem szeretne velük többet pereskedni, mer emiatt minek (nemtom, mi történt, olyan durvát nem tudok elképzelni). Ja de nem azt, hanem , hogy azt írja meg, hogy haragban lenni velük nem szeretne, mert az a fölösleges; meg minek a per is ; borítsunk fátylat a múltra, felejtsük el, a sérelmekért kölcsönösen tisztalap; mármint mindenki kezd tisztalappal mindkét oldalon, és elengeditek a sérelmeiteket, ozt cső. De hát na, ha te őt szereted szerelemből, akkor őt szereted szerelemből; azt kész, akkor minek lennél mással? Folyamatosan szenvednél tőle, hogy megtagadnád önmagad; és ezt a közös, kétoldalú szerelmeteket. Meg közben rettegnél még folyton a lebukástól, lelkifurdalásod lehetne attól is, hogy esetleg átvágod, akit csak szeretsz, közben meg mindig másra is gondolsz közben és hitegeted; de közben tudod, hogy lehetne jobb is, még egy sokkal magasabb szintű kapcsolatot is megélhetnél, ott lenne az orrod előtt; ott lebegne előtted; plusz még akkor nem kéne sutyiban találkoznotok a szerelmeddel, hogy a barátod ne tudja, hanem lehetne ez egy felvállalt kapcsolat, és akkor nem kéne sutyiban a háta mögött ügyeskedni, ezzel őt átverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!