Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat, de vissza szeretném könyörögni magam. Hogy csináljam? Hogy tudnátok meg bocsátani?
Figyelt kérdés
2019. máj. 13. 17:07
11/18 anonim válasza:
Megbocsátani, lehet hogy megbocsát, de a bizalom már nem lesz meg részéről feléd.
Így meg nincs értelme.
12/18 anonim válasza:
Az hogy valaki visszakönyörgi magát az szánalmas, csak szánalomból lesz veled, nem azért mert szeret.
13/18 anonim válasza:
Bevallottad a megcsalást?
Ha igen, mi volt a reakció a barátod részéről?
14/18 anonim válasza:
Fejlemény...?!
Még mindig semmi?
15/18 anonim válasza:
Elég sok elítélő választ kaptál. Én aki sok éve hátas vagyok és egyikünk sem csalta meg a másikat azt tanácsolom, hogy olvasd el figyelmesen a 10. válaszoló írását és aszerint cselekedj. Mindenképpen meg kell ígérned, hogy többször nem fordul elő és ezt be is kell tartanod. Az természetes, hogy a barátod jó pár évig még bizalmatlan )esetleg féltékeny) lesz. Vállalod?
16/18 anonim válasza:
A sokadik vagyok aki azt írja, hogy tovább kellene lépned.
Gondolj bele, hogy fordított helyzetben te mit tennél? Meg tudnál bízni újra a -majdnem azt írtam a társadban-, a partneredben?
Nő létemre írom, hogyha engem megcsalnának csak egyszer is, utána megbocsátásnak helye nem lenne.
Ha a partnered vissza is fogad, az már nem lesz olyan, mint régen. Ezért nem látom értelmét annak, hogy próbálkozz. Inkább keress valaki mást, és ha olyat találsz, aki fontos a számodra, akkor becsüld meg.
17/18 anonim válasza:
Szánalmas már a kérdés is. Képzeld magad az ő helyébe és megkapod a választ.
18/18 anonim válasza:
Megd*ugnalak, majd dobnalak a ra*ba. Ha megtudnam kivel csaltal meg , felkeresnem és jól megverném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!