Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátomat, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat, de vissza szeretném könyörögni magam. Hogy csináljam? Hogy tudnátok meg bocsátani?

Figyelt kérdés

2019. máj. 13. 17:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Megbocsátani, lehet hogy megbocsát, de a bizalom már nem lesz meg részéről feléd.

Így meg nincs értelme.

2019. máj. 15. 09:16
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Az hogy valaki visszakönyörgi magát az szánalmas, csak szánalomból lesz veled, nem azért mert szeret.
2019. máj. 15. 09:17
 13/18 anonim ***** válasza:
81%

Bevallottad a megcsalást?

Ha igen, mi volt a reakció a barátod részéről?

2019. máj. 15. 23:23
 14/18 anonim ***** válasza:
81%

Fejlemény...?!

Még mindig semmi?

2019. máj. 16. 14:49
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Elég sok elítélő választ kaptál. Én aki sok éve hátas vagyok és egyikünk sem csalta meg a másikat azt tanácsolom, hogy olvasd el figyelmesen a 10. válaszoló írását és aszerint cselekedj. Mindenképpen meg kell ígérned, hogy többször nem fordul elő és ezt be is kell tartanod. Az természetes, hogy a barátod jó pár évig még bizalmatlan )esetleg féltékeny) lesz. Vállalod?
2019. máj. 17. 11:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A sokadik vagyok aki azt írja, hogy tovább kellene lépned.

Gondolj bele, hogy fordított helyzetben te mit tennél? Meg tudnál bízni újra a -majdnem azt írtam a társadban-, a partneredben?

Nő létemre írom, hogyha engem megcsalnának csak egyszer is, utána megbocsátásnak helye nem lenne.

Ha a partnered vissza is fogad, az már nem lesz olyan, mint régen. Ezért nem látom értelmét annak, hogy próbálkozz. Inkább keress valaki mást, és ha olyat találsz, aki fontos a számodra, akkor becsüld meg.

2019. máj. 19. 14:48
 17/18 anonim válasza:
Szánalmas már a kérdés is. Képzeld magad az ő helyébe és megkapod a választ.
2019. máj. 20. 07:43
 18/18 anonim válasza:
26%
Megd*ugnalak, majd dobnalak a ra*ba. Ha megtudnam kivel csaltal meg , felkeresnem és jól megverném!
2019. máj. 23. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!