Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha tudnátok, kivel csalt meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudnátok, kivel csalt meg korábban a feleségetek és ő egy házas férfi akkor mit tennétek?

Figyelt kérdés
Ráadásul helyi szinten ismert valakiről van szó, befolyásos és gazdag. Azóta elváltunk amúgy.
2019. máj. 4. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Már semmit ne tegyél,ha eddig nem tettél! Lépj túl rajta,ne ezen agyalj!
2019. máj. 5. 00:12
 2/6 Rockarc ***** válasza:

En ugy vagyok vele, hogyha mas tudja, hogy megcsalnak, akkor inkabb szoljanak nekem, ne en legyek az utolso. En szolnek a nonek, aztan azt kezd az informacioval, amit akar.

43F

2019. máj. 5. 00:21
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Én is így jártam,közvetlenül nem borítottam a másik oldalt,viszont az összes létező csatornán szétkürtöltem az ipsét (munkahelye,ismerősei stb)lett is nagy botrány :)
2019. máj. 5. 00:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem foglalkoznék vele. Befolyásos gazdag emberekkel egyébként se jó baxakodni, és az se biztos, hogy az ő felesége nem tudja. Lehet tudja, csak nem érdekli, mert pénze van. Van ilyen is rengeteg. Én hallgatnék és lezárnám az egészet.
2019. máj. 5. 01:57
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Semmi közöd hozzá, hagyd őket békén!
2019. máj. 5. 02:09
 6/6 anonim ***** válasza:
44%

Nekem attól nem lenne jobb, ha felborulna egy másik család élete is. Az én nyomorom attól még az enyém marad, tehát biztosan nem köpnék bele ebbe a levesbe.

Nem tudni egyébként, hogy abban a házasságban milyenek a viszonyok és egy kvázi idegen embertől én pl. furcsállnék nőként egy ilyen információt. Nem igen tudnék mit kezdeni vele, csak bogarat ültetne a fülembe és tönkretenné az életem. Ebben a szituációban, ha magamtól nem vettem észre, akkor lehet inkább a boldog tudatlanságot választanám.

Az is lehet, hogy náluk ez abszolút belefér és ahogy más is írta, attól függően, hogy mennyire befolyásos ember, nem biztos, hogy megéri a tyúkszemére lépni.

2019. máj. 5. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!