Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa üzenetet találtam a feleségem telefonján? Van okom aggódni? Hogyan kérdezzek rá?
Még nem kérdeztem rá, de megfogom tenni, viszont hogyan?
Mint írtam találtam egy messenger üzenetet, a férfinak van felesége és két gyereke. Volt nálunk, mert megjavított valamit, és aznap este még rá írt, képeket küldött neki mert egy nagy horgász, és a feleségem is nagy ritkán eljön velem, mondhatni ő is szeret.
A következő párbeszéd zajlott le
Feleségem: nekem is lenne kedvem horgászni
Pasi:gyere velem
F: aha, veled? Jó peca lenne
P: jaja
F: Az a baj nincs is ki vigyázzon a lányomra, anyáék se érnek rá.
P: Viszük öt is...
F: jó
P: gyertek le vagy 2 napra
F: az sok, max 1 napra
P:Mért sok? ott alusztok másnap haza....
F: végül is igen, amíg pecazok te leszel a bébiszitter
Pasi mosoly fejek
Aztán feleségem: valamelyik nap megihatnánk egy energiaitalt valahol
P: persze, benne vagyok, jó volt látni
F: téged is, jól nézel ki.
P: te is ugyanolyan szép vagy mint régen
P jó éjt cica majd össze futunk.
És elköszöntek....
Régről ismerték már egymást de most a javítás miatt össze futottak, mert a pasi egy vállalkozó, és a munkásával dolgoztak nálunk.
Fogalmam sincs mennyire lenne ebből megcsalás, hozzá teszem 500 kmre vagyok az otthonomtól csak hétvégén járok haza.
Sajnos a szex kevés közöttünk hulla fáradtan érek haza akkor is ha nem én vezetek, és a feleségm emiatt sokat vitatkozik, nem rég olyat is a fejemhez vágott hogy ne csodálkozzak ha nem én hanem más fogja meg....
Tudom ezen változtatni kellene de képtelenség ha arra van erőm hogy befeküdjek az ágyba tvt nézni egy fáradt munkanap után és 6 órás vezetés vagy kocsiba ülés után. Általában szombat este szoktunk, kivéve ha néha bealszom mert előfordulhat hogy hiába várom elaludjon a gyerek ha még 10kor is ébren van és fitt.
A vállalkozó bácsi előbb vagy utóbb le fogja dönteni a nejedet.
A nejed vihető,a pasi tökös.
Te meg sokszor messze vagy.
Sajnálom,ez lesz!
Inkább helyben dolgoznál, mint egy másik országban... bocs, de már ezzel elérted azt hogy más dugja őt. A többiről(has, 0 szex) nem is beszélve...
De így nem csak őt hanyagolod el hanem a gyerekeket is. Ergo nem csak azt fogod elérni hogy más élvez bele a feleségedbe hanem teljesen felesleges leszel az egész családnak!
Sosem értettem minek kell tévézni... alapból időpazarlás, hát még ha amúgy nem is találkoztok.
Ne hallgass egyes válaszadókra, nem a te hibád hogy a feleséged ezt teszi és ne magadat ostromold.
Ha lenne elég esze, a családját tartaná a legfontosabbnak és azt, hogy ne tegye tönkre a házasságot ezzel megkeserítve a gyerek életét és ép gondolkodását.
Nem értem ezeket a nőket. Gondolj bele, hogy te dolgozol folyamatosan, keresed a pénzt és van képe ezen nyávogni hogy keveset szexeltek meg nem érzi már nőiesnek magát ezért inkàbb félre akar lépni?
Az ilyen maszturbáljon otthon vagy valami de ne kockáztassa a család szétszakítását ezzel. Ha nem érzi elég nőiesnek magàt vagy problémája van akkor nyissa ki a száját, és beszéljétek meg, és próbálkozzon ő is javítani a kapcsolatotokon.
A telefonjàt próbáld meg titokban nézni, így még több dolog kiderülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!