Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa üzenetet találtam a feleségem telefonján? Van okom aggódni? Hogyan kérdezzek rá?
Még nem kérdeztem rá, de megfogom tenni, viszont hogyan?
Mint írtam találtam egy messenger üzenetet, a férfinak van felesége és két gyereke. Volt nálunk, mert megjavított valamit, és aznap este még rá írt, képeket küldött neki mert egy nagy horgász, és a feleségem is nagy ritkán eljön velem, mondhatni ő is szeret.
A következő párbeszéd zajlott le
Feleségem: nekem is lenne kedvem horgászni
Pasi:gyere velem
F: aha, veled? Jó peca lenne
P: jaja
F: Az a baj nincs is ki vigyázzon a lányomra, anyáék se érnek rá.
P: Viszük öt is...
F: jó
P: gyertek le vagy 2 napra
F: az sok, max 1 napra
P:Mért sok? ott alusztok másnap haza....
F: végül is igen, amíg pecazok te leszel a bébiszitter
Pasi mosoly fejek
Aztán feleségem: valamelyik nap megihatnánk egy energiaitalt valahol
P: persze, benne vagyok, jó volt látni
F: téged is, jól nézel ki.
P: te is ugyanolyan szép vagy mint régen
P jó éjt cica majd össze futunk.
És elköszöntek....
Régről ismerték már egymást de most a javítás miatt össze futottak, mert a pasi egy vállalkozó, és a munkásával dolgoztak nálunk.
Fogalmam sincs mennyire lenne ebből megcsalás, hozzá teszem 500 kmre vagyok az otthonomtól csak hétvégén járok haza.
Sajnos a szex kevés közöttünk hulla fáradtan érek haza akkor is ha nem én vezetek, és a feleségm emiatt sokat vitatkozik, nem rég olyat is a fejemhez vágott hogy ne csodálkozzak ha nem én hanem más fogja meg....
Tudom ezen változtatni kellene de képtelenség ha arra van erőm hogy befeküdjek az ágyba tvt nézni egy fáradt munkanap után és 6 órás vezetés vagy kocsiba ülés után. Általában szombat este szoktunk, kivéve ha néha bealszom mert előfordulhat hogy hiába várom elaludjon a gyerek ha még 10kor is ébren van és fitt.
Barmi is a munkad, gondold at, hogy megmented a csaladodat egy valtassal, vagy inkabb dolgozol a messzesegben. Ha nem dobod be legalabb terv szintjen, hogy elkezdesz a kornyeken melot keresni, akkor boritekolhato az eredmeny.
43F
Soha ne áruld el,hogy kutakodtál az üzeneteiben,mert ez a legtöbb nőben eszméletlen ellenszenvet vált ki,és ha esetleg a megcsaláson töri a fejét,akkor ezzel te adsz neki egy kezdőlökést.
Ez maradjon a te elönyöd!
Inkább próbáld meg újraszinezni a házasságodat,ha fontos még neked,mert a nők pont az ilyen beszürkülések miatt lépnek félre,még akkor is ha kis gyerek van a családba.
Sehogy ne kèrdezz rá. Egyrèszt csak kimagyarázná, azzal pedig előbbre nem lesztek. Másrèszt mèg ő lesz mèrges, hogy te kutakodtál, harmadrèszt meg csak óvatosabb lesz, ès a kèsőbbiekben már nem fogsz tudni kideríteni semmit.
Ez most arra jó volt, hogy szembesülj azzal, hogy nem áll jól a szènátok, valamit tenni kell.
Èn is azt gondolom, hogy az egyetlen, ami igazán segítene hosszabb távon is, az az, ha a közelben vállalsz inkább munkát. Nem minden a pènz, láthatod is. Nem tudsz időt tölteni a családoddal, pedig az rettentő fontos. Ő magányos, ott van "egyedül" be van szürkülve, te is csak hulla fáradtak vagy. Kinek jó ez?
17-esnek igaza van, sajnos pont így jártam, elmondtam az asszonynak hogy beleolvastam az üzenetváltásába, onnantól kedzve elindultunk a lejtőn. Sajnos abban hasonló dolgok voltak, feleségem olyanokat írt a fickónak, akivel együtt együttesben zenélt, hogy bárcsak most is ott lehetnék veled stb...
Szóval azt kell most tenned, hogy nyisd ki a szemed és figyeld a visszahúzódás jeleit! Amikor valaki valami olyat követ el, ami nem annyira helyénvaló, akkor általában visszahúzódik, mert szégyenli magát!
Nálunk ilyen jelek voltak, pl. hogy már nem kedvelte, ha becézem vagy elhúzódott ha csókot kezdeményeztem. Na ilyenkor le kell ülni normálisan és átbeszélni hogy figyelj nagy baj van, mert régebben nem voltál ilyen mi történik velünk, hogy érzed magad a kapcsolatunkban stb és ekkor meg kell hogy nyíljon! Az is elképzelhető, hogy azt mondja már nem úgy szeret mint régen csak mint egy barátot, na ott vége főcím következik sajnos. Ha viszont a pasi csak játékszer, akkor még van esélyed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!