Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rehabon ismertem meg egy férjezett,4 gyermekes hölgyet, akivel bent megszerettük egymást, kéthetente látogatja a gyerekeit, de akkor a férjével le is fekszik. Mit gondoltok erről? 37/F
2 hónapja történt,hogy a férje behozta a válópapírokat és a terület hátsó részére mentek,én már visszamentem az osztályra.
Éreztem,hogy van valami a levegőben!Kérdeztem,hogy miért kellett hátramenni a papírokkal?A válasz:mert ott nyugodtabban megtudták beszélni a dolgokat.
Sokszori kérdezgetés után bevallotta,hogy keféltek hátul!
Azt mondta a hölgy,hogy ő nem akarta,hogy megtörténjen de még annyit láttam,hogy kényelmesen hátra ment a férjével.
Mondtam a hölgynek,hogy ha nem akartad volna,hogy megtörténjen,nem mész hátra,hanem az épületben töltitek ki a papírokat,erre már nem volt válasz.Ráadásul ezt a benti együttlétünk után vallotta be!
Nekem azt mondja,hogy csak engem szeret,de sokszor a férjét hozza témába és az nekem rosszul esik.Nem értem,miért érzek iránta szeretetet.Javasoltam,hogy legyünk barátok,de jött az a pillanat,amikor már mindketten vágytunk egymás simogatására,csókjára.
Bizonytalan vagyok,bár mindenki mondja,hogy lefog húzni és tönkre fogok menni ha kitartok mellette.Nincsen segítsége,még a férje sem küld neki semmit.Ha valamit szeretne venni,akkor megsajnálom és megveszem neki,pedig nem kéne!
A betegsége miatt is sajnálom,mindig védeni,óvni akarom őt,hogy mellettem jobban legyen! Ez egy pszichátriai Rehabilitáció!
Kérdező,nem lehet,hogy sajnálatot érzel csak iránta és többet belegondolsz?nekem úgy tünik ez a nő nagyon könnyen befolyásolható.Lehet elválnak,de az is lehet egyet csettint az embere és széttárja a lábát.Nem hiányzik ez neked most szerintem.
Ja és én tisztában vagyok a pszihiátriai regabbal.Anyum évente pár hónapot tölt ott,és nem kettyós.Szintén családi tragédiák miatt került oda.De szerintem is lehúz Téged ez a nő,csak Neked meg nyilván jól esik,hogy kötődsz valakihez?!
Ismerem a psichorehab-ot, nem is ítélem el, párom is volt régen meg sokan mások akikről soha nem gondoltam volna. DE: sosem jó két pszichés beteg kapcsolata, mert a betegebb lehúzza a másikat. Ha tünetmentes tud lenni a pszichés beteg és normál életet élhet akkor az egészséges fél ha elfogadó a beteggel akkor sokkal nagyobb mentalis segítség.
Kerdező, ez a nő 4 gyerekkel meg a zűrős helyzetével garantáltan nem neked való! Aki csak igy hátramegy d**ni egy kórház hátsó wc-jébe vagy akárhova, hát az nálam nem százas már bocs....nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!