Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy kapcsolatban az elejétő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kapcsolatban az elejétől kezdve van megcsalás, van szerelem a csaló részéről?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 18. 18:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Mit szeretnél hallani, kérdező? Hogy nem szeret téged eléggé? Nos, valószínűleg ez a helyzet. De - kapaszkodj meg! - ez nem az ő hibája. Te nem tudtad a szerelem olyan fokát kicsiholni benne, hogy ne akarjon kalandokba bocsátkozni. Ha párkapcsolatot akarsz, tegyél róla, hogy szeressen a párod ne a szerelemtől várd, hogy majd megoldja a problémákat. Az csak azokat a problémákat oldja meg, amik nélküle nem is léteznének.
2019. ápr. 21. 14:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Pl én annak idején szerettem a feleségemet,de az ágyban katasztrofális volt.És a munkába a művészetbe menekült.

Ha a szexre terelődött a szó akkor azt mondta,már megint témánál vagyunk.Másoktól visszajelzésként,én jó voltam a szexben,és ez is baj volt.Mert aki volt az engem akart,de én nem akartam elválni.De ez azért egy kicsit összetettebb dolog mint itt leírni lehetne.

Bár igazat megvallva.Utána mindig szégyeltem magam,hogy miért van nekem erre szükségem amikor otthon,egy szép feleségem van.De hiába ha őt ez nem érdekelte.

2019. ápr. 21. 18:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Siman van ilyen h megcsalja mondjuk egy ferfi a parjat, de ettol meg szereti es nem akar hosszu tavon mast maga melle.

Hanem "tornazott"egyett vkivel es ennyi, ettol meg parjat szereti.

Rengeteg ilyet latok.

Azt elismerem h ez nem mundenkinek elfogadhato ha vki nem erti ezt es mast gondol egy kapcsolat lenyegenek, de hiddjetek el rengeteg ilyenre van pelda.

Van olyan aki elvalik, van olyan aki lesz.rja mert egyebkent szereti ferje es gyakorlatilag semmit nem vesz eszre belole h csalja.

Ugyanugy viszonyul csaladhoz a csavo mint azelott...

Viszont csalad egyuutt van szeretik egymast csavo adja a penzt.

2019. ápr. 24. 11:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szeret, de hogy nem tisztel az 7szentség.
2019. ápr. 25. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!