Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít ha felregi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít ha felregisztálok az egyik társkereső oldalra?

Figyelt kérdés

badoo vagy tinderre

Nem akaom megcsalni, nagyon szeretem. Ő volt mindenben nekem az első. Hónap óta csak vitatkozunk párommal.De abban egyetértünk hogy egyikőnk se akar szakítani.

2019. ápr. 5. 07:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen céllal társkeresőzöl, ha nem akarsz megismerkedni senkivel? Nem értem az egészet.

Önbizalomhiányos vagy, és más pasik nyálcsorgására van szükséged, hogy rendbe rakd magad? Vagy fel akarod mérni, hogy milyenek az esélyeid, ha a pároddal mégsem jön össze a dolog? Vagy tényleg, miért?

Ahelyett, hogy tisztáznátok azt, ami kettőtök között van, éppen most készülsz plusz bonyadalmat keverni a történetetekbe.

2019. ápr. 5. 09:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem, de nem túl etikus.
2019. ápr. 5. 11:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Oké, akkor pasit találsz, aki sokkal kedvesebb, mint a barátod.

Egyébként én akkor nyomkodtam a tindert,amikor már lényegében nem gondoltam magunkra egy párként. Egy héten belül szakítottam.

2019. ápr. 5. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!