Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy pasinak van barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasinak van barátnője akit elvileg szeret, akkor miért van fenn társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Nem szegyellik magukat hogy ilyen szanalmas gyokerek akiket a baratnojuk mindennel jobban szeret, megad ezek a genetikai hulladekoknak mindent es a pasi akkor is tarskeresozik es valszeg megcsalja??? mi a fsz van veletek ferfiak???

2019. ápr. 3. 14:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
35%
Ha vele is ilyen trágár vagy, ne csodálkozz, hogy kikacsintgat!
2019. ápr. 3. 14:47
 2/21 anonim ***** válasza:
42%
Dobjál be egy xanaxot mert agyvérzést kapsz.
2019. ápr. 3. 14:51
 3/21 anonim ***** válasza:
61%
Egy jéghideg mit kérsz?
2019. ápr. 3. 14:53
 4/21 A kérdező kommentje:
lol xD
2019. ápr. 3. 14:55
 5/21 A kérdező kommentje:
szerintem ti is idegbetegek lennetek ha ezt csinalnak veletek
2019. ápr. 3. 14:56
 6/21 anonim ***** válasza:
79%

Kérdezō, mibōl gondolod, hogy társkeresōznek? Láttad társkeresōn a profiljukat? Lehetséges, hogy régebb regisztráltak, nem törōlték a profilt? Ettōl függetlenül talán nem használják.

Ahogyan te is írtad, “valszeg megcsalja”. Tehát csak feltételesen állítod, de nincs bizonyítékod.

2019. ápr. 3. 14:57
 7/21 anonim ***** válasza:
36%
Káromkodós, prosztó stílusú idegbeteg barátnő mellett én is társkeresőznék. Üzenem a barátodnak, hogy jó srác és csinálja tovább amit csinál.
2019. ápr. 3. 14:57
 8/21 anonim ***** válasza:
33%

"szerintem ti is idegbetegek lennetek ha ezt csinalnak veletek"

Ennél cifrább dolgokat is csinálnak velünk.

2019. ápr. 3. 14:59
 9/21 anonim ***** válasza:
63%
Biztos ideges lennék én is,de meg tudnám válogatni a szavaimat írásban.Valamit hiányol az aktuális barátnő mellett,csak azért van vele,mert nincs jobb.Vagy más,de semmiképp sem érzi jól magát a kapcsolatban.Legalábbis szerintem ezért.
2019. ápr. 3. 15:07
 10/21 anonim ***** válasza:
89%

7-esnek:

Attól hogy te kimért vagy, ő káromkodhat ha ideges. Te majd a sok ki nem mondott frusztrációd miatt egyszer bekattansz, ő meg mond 1-2 cifrát, és utána mehet tovább az élet. Nem tudom, a kimért, érzelemmentes férfiakban mi vonzó van. Valószínű semmi. Szóval lehet hogy olyan nagyon nem boldog a kimért életed, egyedül vagy egy kimért kirakatbarátnővel, aki nem szeret. Persze, ne káromkodjunk, de ha látsz valakit aki ép kiakadt, és az az első reakciód hogy kiosztod, akkor nagyon hiányzik belőled 1-2 alapvető tulajdonság, nem érzed néha? Mármint azt hogy nem érzel semmit.

2019. ápr. 3. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!