Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó ku rva életért csináljátok ezt férfiak?
Azért teszi mert így jó neki.
Te is azért vagy, voltál benne ebbe a kapcsolatba mert neked valamiért ez jó.
Ha úgy érzed neked ez rossz vizsgáld meg mi volt a motivációd?
"Majd amikor a szeretőnek rosszul esik , hogy az asszony is ugyanúgy imádják s ha kitálal vagy bármi egyéb úgyis az asszony melett maradtok..."
Mi az, hogy ugyanúgy? Az feleség az első, a szerető mindig csak a második. Mondhat akárki akármit, lehet maszatolni, hogy így szereti meg úgy szereti a szeretőjét egy férfi, ha ez így lenne, nem lenne a feleségével. Aki ennyire nagyon ösztönlény, az nem tudná elviselni, hogy ne a habos-babos, rózsaszínködös marhanagyszerelmével legyen. Ez a való élet, nem az Izaura TV. Persze a házasságuk ilyen szempontból már rég bukott, de nyugi, nem miattad mennek szét, hanem az eredeti probléma miatt (ami miatt csalta + megcsalás). Amúgy meg "megtisztelt a bizalmával", amikor beléd helyezte a micsodáját, és Te meg kitálalsz? Jóhogy nem téged fog választani a felesége helyett! :D
29N, és voltam már szerető.
Szerintem felesleges minden ilyen jellegű kérdésnél egymás torkának esni, és egymást hibáztatni.
Egy ilyen történetben mindhárom résztvevő lelki sérült.
A szerető, mert elhiszi, hogy amit kap, az szeretet és törődés. Elhiszi, hogy EZ a szeretet. Az önbecsülésével elég nagy bajok lehetnek.
A hűtlen fél, mert képes szembehazudni azokat, akik bíznak benne, és akik számára ő fontos személy. Valójában ő egy kötődésképtelen, egoista szerencsétlen, és a legtöbbször önbizalomhiánnyal is küzd, ezért van szüksége az állandó visszajelzésre a férfiasságával kapcsolatban.
A feleség esetében az emberismerettel lehetnek bajok. Sokféle eset van, van, hogy tényleg nem tud semmiről, de akkor vajon mennyire ismeri a férfit, akihez az életét kötötte? Van, hogy sejt dolgokat, de inkább hallgat, és félrenéz. Ilyenkor önmagában nem bízik eléggé, talán elhiszi, hogy úgysem lenne jobb mással sem. Igazából ő az, aki a legkevésbé tehet az egészről, akinek mások öröme miatt fájdalmat kell átélnie, és ő csak akkor bolond, ha nem borítja rá a hites urára az asztalt, amikor a dolog kiderül.
Mi a jó ku rva életért csináljátok ezt nők?
Szeretőt tartatok , majd egy idő után jönnek a nyálas hetek az " így szeretlek úgy szeretlek" közben meg, otthon a pasitokat is imádjátok! Ez mire jó? Mindkét fickót hülyére venni? Azért más érzéseivel nem kellene játszani! Majd amikor a szeretőnek rosszul esik , hogy a fickót is ugyanúgy imádják s ha kitálal vagy bármi egyéb úgyis a fickó melett maradtok, márha az olyan hülye , hogy veletek maradna azok után miután ő is ugyanazt a folyamatot élni át ,hogy "nem csak engem szeret?" . Valaki magyarázza el nekem miért ilyen gyökerek egyes nők és mire jó az ,ha ilyen kettős életet élnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!