Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a jó ku rva életért csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó ku rva életért csináljátok ezt férfiak?

Figyelt kérdés
Szeretőt tartatok , majd egy idő után jönnek a nyálas hetek az " így szeretlek úgy szeretlek" közben meg, otthon az asszony is imádjátok! Ez mire jó? Mindkét nőt hülyére venni? Azért más érzéseivel nem kellene játszani! Majd amikor a szeretőnek rosszul esik , hogy az asszony is ugyanúgy imádják s ha kitálal vagy bármi egyéb úgyis az asszony melett maradtok, márha az olyan hülye , hogy veletek maradna azok után miután ő is ugyanazt a folyamatot élni át ,hogy "nem csak engem szeret?" . Valaki magyarázza el nekem miért ilyen gyökerek egyes férfiak s mire jó az ,ha ilyen kettős életet élnek?
2019. ápr. 2. 23:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
85%
Mit az isten ez a kérdés? Lázad a rittyó, mert lekuppantotta a "mr. tökéletes férfj"? Nőlj fel, s rakj magadra erényövet, hátha az megakadályoz a tudatos rittyulásban. Az a nyominger meg ássa el magát.
2019. ápr. 3. 13:44
 22/30 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is egy ilyen lázadó tálalt ki. De érdekes, hogy addig amíg a szeretőt d.ugja a pasi és kap ezt-azt, utazások, ingyen lakás, etc...addig nem lázadoznak, csendben élvezik a másodrangú szerepet. Amint pattintva vannak, vagy végre felébrednek a csipkerózsika álomból, akkor a feleségre zúdítják az összes bosszújukat. Igaz, hogy a csaló féreg az igazi bűnös, de a riherongy aki belemegy egy ilyen viszonyba és még neki áll feljebb, az inkább köpje magát szembe és ne pofázzon, mert nincs oka rá. Ha "HAGYTA" magát hitegetni, akkor legyen annyi benne, hogy nem háborog, mert számíthatott erre az elejétől, hogy a pasinál nem ő lesz a befutó.
2019. ápr. 3. 14:00
 23/30 anonim ***** válasza:
30%
Kedves utolsó. És mi lett veletek miután kitálalt a szerető?
2019. ápr. 3. 14:58
 24/30 anonim ***** válasza:
77%
Mert van akivel meg lehet tenni.Mert van olyan aki mellett ezt megteheti.
2019. ápr. 3. 20:54
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Aha. Majd melletted is megteszi ne aggódj. Mindenki mellett meg lehet tenni. Én is azt hittem, hogy az én férjem soha...Hiába gondolják sokan, hogy valamit nem ad meg a feleség. Van amikor mindent megad, de a 20-25 év az mégiscsak romboló tud lenni egy házasságban.
2019. ápr. 3. 22:19
 26/30 anonim ***** válasza:
#25 Engem meg a feleségem.
2019. ápr. 3. 22:24
 27/30 Bence_ ***** válasza:
62%

Azért teszi mert így jó neki.

Te is azért vagy, voltál benne ebbe a kapcsolatba mert neked valamiért ez jó.

Ha úgy érzed neked ez rossz vizsgáld meg mi volt a motivációd?

2019. ápr. 4. 08:31
 28/30 anonim ***** válasza:
87%

"Majd amikor a szeretőnek rosszul esik , hogy az asszony is ugyanúgy imádják s ha kitálal vagy bármi egyéb úgyis az asszony melett maradtok..."

Mi az, hogy ugyanúgy? Az feleség az első, a szerető mindig csak a második. Mondhat akárki akármit, lehet maszatolni, hogy így szereti meg úgy szereti a szeretőjét egy férfi, ha ez így lenne, nem lenne a feleségével. Aki ennyire nagyon ösztönlény, az nem tudná elviselni, hogy ne a habos-babos, rózsaszínködös marhanagyszerelmével legyen. Ez a való élet, nem az Izaura TV. Persze a házasságuk ilyen szempontból már rég bukott, de nyugi, nem miattad mennek szét, hanem az eredeti probléma miatt (ami miatt csalta + megcsalás). Amúgy meg "megtisztelt a bizalmával", amikor beléd helyezte a micsodáját, és Te meg kitálalsz? Jóhogy nem téged fog választani a felesége helyett! :D

29N, és voltam már szerető.

2019. ápr. 4. 10:11
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges minden ilyen jellegű kérdésnél egymás torkának esni, és egymást hibáztatni.

Egy ilyen történetben mindhárom résztvevő lelki sérült.

A szerető, mert elhiszi, hogy amit kap, az szeretet és törődés. Elhiszi, hogy EZ a szeretet. Az önbecsülésével elég nagy bajok lehetnek.

A hűtlen fél, mert képes szembehazudni azokat, akik bíznak benne, és akik számára ő fontos személy. Valójában ő egy kötődésképtelen, egoista szerencsétlen, és a legtöbbször önbizalomhiánnyal is küzd, ezért van szüksége az állandó visszajelzésre a férfiasságával kapcsolatban.

A feleség esetében az emberismerettel lehetnek bajok. Sokféle eset van, van, hogy tényleg nem tud semmiről, de akkor vajon mennyire ismeri a férfit, akihez az életét kötötte? Van, hogy sejt dolgokat, de inkább hallgat, és félrenéz. Ilyenkor önmagában nem bízik eléggé, talán elhiszi, hogy úgysem lenne jobb mással sem. Igazából ő az, aki a legkevésbé tehet az egészről, akinek mások öröme miatt fájdalmat kell átélnie, és ő csak akkor bolond, ha nem borítja rá a hites urára az asztalt, amikor a dolog kiderül.

2019. ápr. 4. 11:31
 30/30 anonim ***** válasza:

Mi a jó ku rva életért csináljátok ezt nők?

Szeretőt tartatok , majd egy idő után jönnek a nyálas hetek az " így szeretlek úgy szeretlek" közben meg, otthon a pasitokat is imádjátok! Ez mire jó? Mindkét fickót hülyére venni? Azért más érzéseivel nem kellene játszani! Majd amikor a szeretőnek rosszul esik , hogy a fickót is ugyanúgy imádják s ha kitálal vagy bármi egyéb úgyis a fickó melett maradtok, márha az olyan hülye , hogy veletek maradna azok után miután ő is ugyanazt a folyamatot élni át ,hogy "nem csak engem szeret?" . Valaki magyarázza el nekem miért ilyen gyökerek egyes nők és mire jó az ,ha ilyen kettős életet élnek?

2019. máj. 9. 05:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!