Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a jó ku rva életért csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó ku rva életért csináljátok ezt férfiak?

Figyelt kérdés
Szeretőt tartatok , majd egy idő után jönnek a nyálas hetek az " így szeretlek úgy szeretlek" közben meg, otthon az asszony is imádjátok! Ez mire jó? Mindkét nőt hülyére venni? Azért más érzéseivel nem kellene játszani! Majd amikor a szeretőnek rosszul esik , hogy az asszony is ugyanúgy imádják s ha kitálal vagy bármi egyéb úgyis az asszony melett maradtok, márha az olyan hülye , hogy veletek maradna azok után miután ő is ugyanazt a folyamatot élni át ,hogy "nem csak engem szeret?" . Valaki magyarázza el nekem miért ilyen gyökerek egyes férfiak s mire jó az ,ha ilyen kettős életet élnek?
2019. ápr. 2. 23:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
27%

Nagyon komoly mind történelmi, mind pedig szociológiai tanulmányok támasztják alá, hogy igen, ilyet csakis a férfiak tesznek egyedül és kizárólag.

Okos vagy kérdező, nesze itt egy süti, most pedig ülj le szépen, egyes.

2019. ápr. 3. 06:29
 12/30 anonim ***** válasza:
29%
Hát igen. Én is független vagyok, és egy rendes nőt nem találok. Pedig engem is lehet szeretni, de esélyt sem adnak a nők.
2019. ápr. 3. 06:48
 13/30 anonim ***** válasza:
86%

Keress egyedulallo pasit es ne olyanra masz aki foglalt. Elsosorban ez a helyzet emberileg teged minosit(a szeretot) es majd csak aztan a pasit.

Masik meg nehogy mar valaki is a szeretot sajnalja. Ezt a szart magadnak kavartad, tessek bekanalazni es csendben maradni!

2019. ápr. 3. 07:29
 14/30 anonim ***** válasza:
92%
Azért csinálják, mert mindig találnak egy ilyen libát, aki benyeli csont nélkül, hogy boldogtalan a házassága, és ha mosolyogva megy a se.ggből szájba, akkor el fog válni érte.
2019. ápr. 3. 08:10
 15/30 anonim ***** válasza:
89%

"Még az első szex előtt tisztáztam vele hogy nekem nagyon fontos a párom, nem fogom elhagyni senki miatt, ha akar velem viszonyt akkor az csak szexről szólhat."

ordas nagy öncsalás és hazugság, bszki!!!!

akinek fontos a párja, az nem kefél félre!!!

2019. ápr. 3. 08:13
 16/30 anonim ***** válasza:
64%

"Elsosorban ez a helyzet emberileg teged minosit(a szeretot) es majd csak aztan a pasit."

Tévedsz!!!!

Elsősorban a párkapcsolatban élő pasit minősíti, mert hűséggel ő tartozna a párja felé, nem a harmadik fél.

Másrészt senki nem tart pisztolyt a pasi fejéhez, önként és dalolva lép bele egy ilyen külső viszonyba.

Harmadrészt nagyon sok faszi beeteti a harmadik felet azzal, hogy rossz a kapcsolata, és éppen szakítani készül, amiből aztán nem lesz semmi. De sok esetben a 3. felet átverik, megtévesztik!

Nem elsősorban a 3. fél a hibás, hanem a párkapcsolatban élő, onnan kifelé kacsingató, a félrekefélést meglépő faszi!

2019. ápr. 3. 08:16
 17/30 anonim ***** válasza:
82%

A férfiak - egy része, mert azért talán tényleg nem mind ilyen - azért csinálják ezt a nőkkel, mert a nők ezt hagyják nekik.

Egy nő a saját döntéséből lesz szerető, senki nem tart pisztolyt a fejéhez. Saját döntéséből megy bele méltatlan, hazug helyzetekbe, félredobva a józan eszét.

A másik nő, a feleség sok esetben tényleg nem tud semmit, azonban van, amikor sejt dolgokat, de inkább "félrenéz". Ő is inkább hibáztatja a körülményeket, a szeretőt, aki "elvette a párját", semmint belássa, hogy egy férget választott élete párjának. Ahelyett, hogy az első adandó alkalommal kivágná a francba a nyomorékot, aki szembehazudta őt, van, aki megbocsát, újabb és újabb lehetőségeket ad a férfinak, mert "mégis csak hozzá megy haza este".

Több önbizalom kellene nekünk, nőknek. El kellene hinnünk végre, hogy megérdemeljük a jót, és nem kell lábtörlőnek lennünk. Egyetlen percet sem szabadna érzelmekre pazarolnunk ilyen gyökerek miatt.

Lépj tovább, kérdező. Tele a világ pasikkal. Tavasz van. Hódíts. Hozd rendbe magad. És tanulj a történtekből.

2019. ápr. 3. 08:32
 18/30 anonim ***** válasza:
76%

Elég gerinctelen az a pasi, vagy nő, aki a párja mellett tart szeretőt, de jogos az, hogy a párjának a kapcsolatban lévő fél tartozik hűséggel ( és tisztelettel!!!), nem egy harmadik fél.

Az is igaz azonban, hogy aki belemegy egy kapcsolatba egy házas emberrel, az is nézzen szépen tükörbe, és köpje le magát.

2019. ápr. 3. 08:57
 19/30 anonim ***** válasza:
82%

2 punci > 1 punci

Ennyi a motiváció, a férfiak ilyen faék egyszerűek. A következményekre nem gondolnak.

2019. ápr. 3. 11:09
 20/30 Izabella220 ***** válasza:
83%
Aki megcsalja a párját az egy jellemtelen szerencsétlen,mindegy hogy nő/férfi.Azba szerető aki szenved alapból mit várt,majd varázsütesre fordulnak a szerepek vagy mi?Az élethez több minden kell nem csak szex.Én 1x bocsátottam meg egy negcsalást de sajnos már a szememven nem azaz ember akit egykor szerettem így szerintem hibáztam,mikor adtam ennek egy esélyt.Az élet nagyjátékos.
2019. ápr. 3. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!