Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a párom. Vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom. Vajon elmondjam neki vagy örök hallgatás?

Figyelt kérdés
Együtt vagyok a párommal 1 év és 7 hónapja, pár hónapja előjött a kisördög a gondolattal, hogy vajon ő e az igazi. Kezdtem azt észrevenni hogy megnézek másokat is, majd szexuálisan fantáziálni másokról, és azt is hogy hármasozunk. Az utóbbi hetekben volt egy nagyon erős érzésem hogy ezt el kell neki mondjam, de nem akartam hogy emiatt elkezdjünk hármasozni vagy azt érezze hogy nekem ő nem elég és emiatt tönkremenjen a kapcsolatunk. Úgy gondoltam hogy kiélem ezt a fantáziám és véget vetek ezeknek a gondolatoknak egyszer s mindenkorra. Tegnap előtt hazament a szüleihez és én tudatosan elmentem egy szórakozóhelyre és megcsaltam egy idegennel. Orális szex volt. Miután vége lett elszaladtam és hazajöttem. 1 nap telt el és ő csak 3 nap után fog még hazajönni. Együtt lakunk. Igaz a vágy hogy mással együtt legyek azóta hamvaiban sincs bennem, de egy iszonyatos lelkiismeretfurdalás igen. Nem tudom mit tegyek. Nem akarom hogy ez legyen az indok arra hogy szakítunk mert ez egy folyamat része és tudom ha elmondom soha soha nem fog megbocsájtani nekem és egyedül maradok és félek hogy valami rosszat tennék magammal ha ez megtörténne. A múltban évekkel ezelőtt már voltak öngyilkos gondolataim és kísérletem. Ha nem mondom el neki szinte biztos hogy sohasem tudná meg de nem tudom hogy a bűntudatom el fog e múlni vagy legalább csitulni. Azon gyötröm magam hogy mi lehetett ennek volt oka ami talán egyszerűen csak az hogy még fiatal vagyok és féltem hogy ha megöregszem és nem voltam mással csak vele akkor megbánom. Ez tudom rosszul hangzik és sokan elítélik de ezt gondoltam. Illetve azt is éreztem hogy már nem olyan rózsaazín felhő amikor ránézek mint az első hónapokban. Ugyanakkor egyedül megöregedni is nagyon félek és egyébként szexuális téren minden műkódik a mostani párommal. Kérlek segítsetek. Talán eljött az idő a szakításra vagy soha többet ilyen és menjen minden a régi kerékvágásban, vagy változtatni kéne valamin?
2019. ápr. 1. 06:27
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Éljenek a hazugságokkal teli, "boldog" párkapcsolatok! Szegény barátod..
2019. ápr. 2. 12:54
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Undorító vagy, nagyon sajnálom a párod. :( Kívánom, hogy a párod találjon helyetted egy rendes lányt, aki valóban SZERETI. Önző vagy, csak saját magadra gondolsz, hogy „mi lesz velem, ha...” Ha van gerinced, elmondod neki, ráadásul végre vállalnád felnőtt nő módjára a tetteid következményét, amitől talán végre fejlődhetne pozitív irányba a személyiséged. Mondjuk én eleve nem emeszteném magam egy olyan langyosvíz kapcsolatban, ahol nem is szeretem a párom, csak azért vagyok vele, mert az egyedülléttől félek.
2019. ápr. 2. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!