Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthetek neki valamit?
Évek óta benne vagyok egy szeretői kapcsolatban. Sajnos szerelmes vagyok még több év után is. Az Ő részéről is az volt, tudom éreztem izzott a levegő körülöttünk. Most is szeret, legalábbis ami a dolog szex részét illeti, csókolózunk,simogat , olyanokat mond "szép vagyok, szeret". Jó tudom ez semmit sem jelent. Ha szóba kerül az élete az élettársáról mindig csak felsőfokban beszél. Már volt, hogy szakítottam vele,de nem bírtuk... Így elfogadtam a helyzetet. Neki Ő a megtestesült tökéletesség, aztán vagyok én is (????)"Engem IS szeret. Kár, hogy nem elöbb találkoztunk." Ami még fura:
"kedvesem" igen takarékos férfi. Pl. kollégák néha meghívják egymást, ő sosem senki. Aztán csodálkozik, hogy már nem hívják. Én sem kaptam még tőle kedvességen kívül semmit. (Nem is várom, mielőtt még többen nekem esnétek. Több éve együtt vagyunk. Elfogadtam, hogy a szeretője vagyok mert szeretem.) Elváltként a gyerekeivel sem tart semmilyen kapcsolatot,- már felnőttek-. Mondja: csak kiakarnák használni. Szóval Ő ilyen. Viszont a nőt elhalmozza a maga módján. Ezerrel hajt a melóval hogy minél több pénzt összeszedjen a közös életükre, külsőségekre. No, étterembe, színházba tudom nem voltak sosem, annál takarékosabb.Nem irigységből írom, én elfogadtam a helyzetem. Csak mert az élet minden területén, mindenkivel igen fukar. Kompenzál ezzel a nő féle? Aztán szinte mindig többes számban beszél. Vett egy új autót, amiért ezerrel gürizett "vettük". Hogy vagy kérdésre: JÓL VAGYUNK. Kérdésem: (savazástól kíméljetek meg) Egy ilyen férfi akinek ennyire mindene az élettársa, élete értelme, a legtökéletesebb nő a világon a legek, lege...nincs ÉN csak MI. Hát ez a férfi miért tart vagy tartott (tisztul a köd, egyre tisztábban látok) fenn velem éveken keresztül viszonyt. Heti több órás együttlét, nagy beszélgetésekkel,minden alkalommal "szeretlek". Jól látom, hogy becsapott? Lehet nem is volt igaz semmi? Elképzelhető ez egy hosszútávú kapcsolatban egy férfi részéről? Istennőként tekint a nőre akivel együtt él, aztán tartósan mégis megcsalja? Nem tudok eligazodni rajta mit gondoljak? hát kiírtam magamból. Normális és nem mocskolódó, engem szidó válaszokat várok. Köszönöm.
Igenis vannak szeretők akik sokat profitálnak, én is tudok olyan esetekről ahol lakást vagy autót kapott évek után a szerető.
A férjem exszeretője ingyen lakott, sem rezsit sem bérleti díjat nem kellett fizessen másfél évig (előtte a bérlőnk volt amíg szeretővé nem avanzsálta magát). Ajándékok 2 havonta-kétgavonta kb. 15-35 ezer Ft tételek, Párizsi út, más kisebb utazások, napi ellátás, és 395 ezer Ft átutalás, stb...
Undorító, hogy nők pénzért megvehetők holmi "szerelem" -re hivatkozva, de undorító az olyan ember is aki pénzért "szerelmet vesz", a szeretőnek szerelmet hazudva csalja a feleségét. Amint az exszerető többet akart és kitálalt nekem, a férjem utoljára egy 100 ezer forinttal kifizette és költöznie kellett. És az exszerető váltig állította, hogy szerelmes a férjembe és ő egy áldozat. Na ja, ennyi pénzért... Az én férjem is figyelmes volt velem is és a szeretőjével is az volt... Undorító.
Hamarosan a bíróságon is bemutatom a bizonyítékokat!
Nem jelentesz te neki semmit, csak használati szexbaba vagy, ahogyan írta valaki ÖRÖK második. Csak szexre kellesz, amint többet akarsz dobni fog, mint egy koszos rongyot.
Mint megcsalt feleség nagyon megalázó tudni miket művelt a drágalátos férjem, de egy dolgot biztosan állíthatok. Akkor sem lennék szerető, ha milliókat fizetnének vagy ha azt mondaná valaki, hogy szerelmes belém. Lehettem volna többször is életem során, de nekem van egy értékrendem és elveim vannak. Mindig tudtam kezelni az ilyen helyzeteket és elküldtem a francba az ilyen pasikat.
Az, hogy a férjem ilyen csaló féreggé változott, az az ő döntése, hogy elválok tőle, az pedig az én döntésem.
Állítsd kész tények elé. Szakits és kiderül gyorsan jelentesz-e neki valamit vagy sem.
Az exszerető is ezt tette, azt hitte a férjem őt fogja választani, kitálalt nekem és dobva lett azonnal.
Te ne legyél ilyen gerinctelen, hagyd az ő kapcsolatukat békén, de lépj a te érdekedben. Így is fájdalmas lesz neked amint megtapasztalod, hogy nem jelentettél semmit neki.
Ui. Az én férjem is írtó zsugori, de nagyon nagylelkű (nem magyar) és mindig ő akar fizetni mindenki helyett, pedig annyira fillérezik.
Majd a bíróságon fizethet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!