Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jelenthetek neki valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthetek neki valamit?

Figyelt kérdés

Évek óta benne vagyok egy szeretői kapcsolatban. Sajnos szerelmes vagyok még több év után is. Az Ő részéről is az volt, tudom éreztem izzott a levegő körülöttünk. Most is szeret, legalábbis ami a dolog szex részét illeti, csókolózunk,simogat , olyanokat mond "szép vagyok, szeret". Jó tudom ez semmit sem jelent. Ha szóba kerül az élete az élettársáról mindig csak felsőfokban beszél. Már volt, hogy szakítottam vele,de nem bírtuk... Így elfogadtam a helyzetet. Neki Ő a megtestesült tökéletesség, aztán vagyok én is (????)"Engem IS szeret. Kár, hogy nem elöbb találkoztunk." Ami még fura:

"kedvesem" igen takarékos férfi. Pl. kollégák néha meghívják egymást, ő sosem senki. Aztán csodálkozik, hogy már nem hívják. Én sem kaptam még tőle kedvességen kívül semmit. (Nem is várom, mielőtt még többen nekem esnétek. Több éve együtt vagyunk. Elfogadtam, hogy a szeretője vagyok mert szeretem.) Elváltként a gyerekeivel sem tart semmilyen kapcsolatot,- már felnőttek-. Mondja: csak kiakarnák használni. Szóval Ő ilyen. Viszont a nőt elhalmozza a maga módján. Ezerrel hajt a melóval hogy minél több pénzt összeszedjen a közös életükre, külsőségekre. No, étterembe, színházba tudom nem voltak sosem, annál takarékosabb.Nem irigységből írom, én elfogadtam a helyzetem. Csak mert az élet minden területén, mindenkivel igen fukar. Kompenzál ezzel a nő féle? Aztán szinte mindig többes számban beszél. Vett egy új autót, amiért ezerrel gürizett "vettük". Hogy vagy kérdésre: JÓL VAGYUNK. Kérdésem: (savazástól kíméljetek meg) Egy ilyen férfi akinek ennyire mindene az élettársa, élete értelme, a legtökéletesebb nő a világon a legek, lege...nincs ÉN csak MI. Hát ez a férfi miért tart vagy tartott (tisztul a köd, egyre tisztábban látok) fenn velem éveken keresztül viszonyt. Heti több órás együttlét, nagy beszélgetésekkel,minden alkalommal "szeretlek". Jól látom, hogy becsapott? Lehet nem is volt igaz semmi? Elképzelhető ez egy hosszútávú kapcsolatban egy férfi részéről? Istennőként tekint a nőre akivel együtt él, aztán tartósan mégis megcsalja? Nem tudok eligazodni rajta mit gondoljak? hát kiírtam magamból. Normális és nem mocskolódó, engem szidó válaszokat várok. Köszönöm.

2019. márc. 29. 11:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Azt had döntsük el mi hogy mi a véleményünk.Az enyém az hogy egy gerinctelen érték nélküli beteg ösztönlények vagytok.Te az írásod alapján egy végtelenül egyszerű ember lehetsz.A szeretőd meg aki nem kíváncsi a saját gyerekeire.Na jó hagyjuk is.Átadom a szót valaki másnak.
2019. márc. 29. 11:31
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos úgy tűnik, h most "ébredtél fel".

De jobb későn mint soha!

2019. márc. 29. 11:37
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Csak kihasznál, te meg kis naiv módjára szerelmesen kötődsz hozzá. Jól is teszi hogy nem ad neked semmit, elég ha te adsz neki - a tested. Ne alázd magad tovább, méltatlan helyzetben vagy és lelkileg tönkretesz előbb utóbb.
2019. márc. 29. 11:38
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Ürítőluk...
2019. márc. 29. 11:44
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Az ég világon semmit nem jelentesz neki, ahogy a másik nője sem. Kár volt éveket pazarolnod rá. Okosan csinálja, mint a legtöbb. Van szemük hozzá, hogy a leghülyébbet etessék. Normális pasit kéne keresned, mert ebből semmi nem lesz. Ha netán egyszer elhagyja érted, amit kizártnak tartok, úgyanúgy melletted keresne mást. Minden szerető olyan naív...hihetetlen. Magán kívül senkit nem szeret. Dehát mindegy mit írunk, úgyis mellette maradsz.
2019. márc. 29. 12:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy egoista p*cs. Éli az életét, ahogy neki jól esik, állítólag mindkét nőjét "szereti", azonban a valóságban egyikőtöket sem. Itt nincs tisztelet, nincs őszinteség, és mivel te vagy a másodrendű nője, nem is számíthatsz rá semmiben. A másik nőnél valószínűleg kompenzál azzal, hogy költ rá, valószínűleg érzelmileg ő közelebb áll hozzá, mint te, de szeretetnek az ő kapcsolatunkban sincs nyoma se. Gondolom, a másik nő nem tud a létezésedről, neked annyival jobb a helyzeted, hogy te nem vagy napi szinten szembehazudva. Amit te csinálsz, az a te döntésed, a te választásod, te hagyod, hogy másodrendű legyél. Ő meg csak simán át van verve.

Én nem értem, miért maradnak nők direkt benne ilyen kapcsolatokban, mint ez. Mit lehet szeretni egy olyan emberen, aki folyamatosan bánt, érzelmileg elérhetetlen, és rendszeresen megmártja más nőben is a f*rkát, aztán meg a te szádba adja.

Nem bántani akarlak. Bántod te magad eleget. Én elhiszem, hogy a szexuális vonzalmat szépen fenn tudja tartani egy ilyen elérhetetlen, se veled se nélküled kapcsolat, de érzelmileg rá fogsz menni, az önbecsülésedről már nem is szólva.

A kérdésedre válaszolva: se te, se az istenített barátnője nem jelent neki semmit. A gyerekeivel sem foglalkozik. Valószínűleg ez a te szerelmed nem képes szeretni senkit, csakis önmagát.

2019. márc. 29. 12:04
 7/15 anonim ***** válasza:
84%

Hogy vagy képes évek óta így élni, hogy egy titkos kis második vagy? Amiket a férfi mond, az hazugság, ha igaz lenne már rég elvált volna. Még így is jobban jár, mert pár kedves szó és ürítőzsákja vagy. Még csak virágot se vett neked?? 🤣

Ennyi méltóságod sincs, látod :) megérdemled. Remélem egyszer te is találsz egy férfit, boldog leszel vele, szülsz neki gyereket, és jól megcsal. Évekig. Neked csak ennyi jár. Örök második maradsz.

2019. márc. 29. 13:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A te szeretőd is csak olyan, mint a többi.A saját farkánál, kényelménél nem hajlandó tovább látni.

Az élettársa a fix punci, te meg a változatos punci szerepét kaptad meg(illetve vállaltad).Mindössze ennyit jelentetek neki.Nincs itt szeretet sem feléd, sem afelé, akivel együtt él.Neked is csak azért beszél felső fokban róla, hogy nehogy elkezdj reménykedni abban, hogy majd lelép otthonról és te leszel a fő háremhölgye.

Neked már nem a mit gondoljál róla c. hezitáláson kellene törni a fejed, hanem már régen ki kellett volna vágnod oda, ahová való.Hosszú időt elpazaroltál egy jellemtelen köcsög farkának a szopására (miután más nőből húzta ki rendszeresen) a semmiért.Nem tudom elképzelni, sem megérteni, hogy ebben a totális megaláztatásban mi volt annyira élvezetes neked, hogy benne maradtál, és nem kevés ideig.Azt sem tudom megérteni, hogy mitől volt ez a pasi más nőtől váladékos farkával gusztusos.Szerintem marha undorító.Írhatod, hogy megmossa, de akkor is más nőben is hempergett melletted.Őszintén, hogy lehet egy ilyet szeretni, tisztelni?Láttad, hogy átvágja a saját párját is.Ez volt vonzó?

2019. márc. 29. 13:07
 9/15 anonim ***** válasza:
88%

Te nem szerető vagy, hanem ingyenk....

Mondani könnyű, hogy szeret, de közben megaláz téged és a másik nőt is. Ráadásul jellemtelen, gyáva és sóher.

Ez így télleg megéri? más szeretőnek házat,kocsit vesznek...te meg semmit se kapsz tőle...A buta nő tipikus esete vagy.

2019. márc. 29. 13:56
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Pár észrevétel: Nem tudom hol, kik és milyen közegben vesznek szeretőnek házat, kocsit?

Erősen eltúlzod utolsó. Én év végi vacsora + névnap, szülinap ünnepek kisebb ajándék kölcsönösen. Én ilyenekről hallok. Most pedig depressziós, nem bírok aludni.....de a kérdésem nem erről szólt! Ha úgy vesszük én ugyanúgy használtam őt,mint Ő engem. Abban igazad van utolsó,hogy valóban megalázóan bánt velem én pedig -elismerem- buta voltam.

Még egy észrevétel:Ilyen téma esetén mindig az orális szexel példáznak. Nos nekem, nem erről szólt. Amit Ő elfogadott....Amiért így meg tudott vezetni, egy elképesztően jó pasi és egy nagyon gyengéd figyelmes szerető meg hát igért kirándulást. Ami mindig majd , majd, majd.... Hát ennyi. Én is azt gondolom , nem szeret meg az egyes számút sem igazán. Önző aki csak magát. Ennek ellenére fáj, nagyon. Nem tudom hogyan és mikor leszek túl rajta.

2019. márc. 30. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!