Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mit jelenthetek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit jelenthetek neki?

Figyelt kérdés
Szóval , 12 évesen lett egy nevelőapám. Mikor megismerkedtem a családjával , megismertem Pétert az unokatestvérét (ő akkor 15 éves volt) , nem nagyon kedveltem. Később valahogy bejelölt facebookon és elkezdtünk beszélgetni , egyszerű dolgokról , suli, nevelőapám meg néha segített a leckével . Minden hónapban beszélgettünk facebookon aztán ahogy teltek az évek egyre gyakrabban és gyakrabban. Néha egy pár szót is váltottunk mikor találkoztunk , hülyéskedtünk persze a nevelőapám elkezdett piszkálni Péterrel ,mert tudta hogy facebookon is beszélgetünk . Tovább teltek az évek és mi továbbra is jóba voltunk . Most 15 éves vagyok (elsős a gimiben) és Peti 18 (már fősulis) , azhittem hogy mikor elmegy fősulira akkor már nembeszélgetünk anyit , de épp ellenkezőleg. Majdnem minden nap , mindent megbeszélünk , sőt még a csajos ügyeit is megosztja velem és néha tanácsot is kér és én is mindent megosztok vele. Aztmondta fontos vagyok neki és hogy szeret ,azt is hogy nagyon félt és vigyázzak kivel kezdek ki , és akárkivel kikezdek mingyárt csekkolja a profilját facebookon, sokszor mondta hogy szép vagyok meg hogy nagyon szép a hajam és hogy jó az alakom. Egyszer meg részegen megírta hogy tetszem neki ,de hogy még családtagnak tekint és fiatal vagyok hozzá. Sokszor szkajpolunk éjeleken át , néha perverz dolgokat mond amiről tudja hogy félreértem , és néha ő is olyan módon és direkt félreért dolgokat(anyira aranyos :D). Multkor találkoztunk először úgy hogy csak mi ketten a vonatálomáson úton vissza a koleszba. Sétálgattunk , beszélgettünk , viccből aztmondta hogy zavarban van , húzta a bőröndöm, bókolt , mosolygott. Egyszer felhívott este és megkérdezte mivlt a neve annak a fiúnak aki megbántott , de nemmertem neki elmondtani. Mindíg mosolyog ha rám néz és anyira aranyos . Azthiszem szeretem , de nemtudom hogy ő hogy áll ezzel.

2014. nov. 23. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem o is szeret teged;-))
2014. nov. 23. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
gyerekszerelem de cuki
2014. nov. 23. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Szeret téged, de egyben tisztel is téged és nem egy egy éjszakás kalandként tekint rád. Meg akarja várni, hogy felnőj és józanul dönts később.
2014. nov. 23. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:

igen, cuki gyerekszerelem :)

folytassátok csak nyugodtan, ebből még bármi is lehet. és nem, nem rokonod, nem kell félni ettől.

2014. dec. 3. 17:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök a vàlaszaitoknak :-) valószinüleg igazatok is van mert màr úgymond "tervezgetjük" a közös jövőnk annak ellenére is hogy teljesen màshol lakik és màshova jàr suliba. Mindíg szakít ràm időt hogy talàlkozhassunk és úgyérzem mindenben őszinte hozzàm. Jelenleg külföldön van most egy ideig. Sokat skypeolunk meg írunk, hülyéskedünk, nevetünk. Aztmondta hogy nemakarja hogy ennek vége legyen ahogy énsem. Tavasszal többet làtjuk majd egymàst úgyhogy majd valahogy kikell ennek alakulnia. Nagyon boldog vagyok és köszönöm nektek.
2014. dec. 30. 10:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Remélem boldogok lesztek, aranyosak vagytok :D
2015. jan. 3. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
irasod alapjan beloled egy fuligszerelmes boldog lany beszel :))
2015. jan. 25. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!