Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elkepzelheto, hogy egy szereto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkepzelheto, hogy egy szereto, miutan a pasija a felesegehez visszament, es aki lehet, hogy kicsit tobbet kepzelt bele, es vart a viszonyuktol, teljesen kifordul magabol?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,hogy irkal a felesegnek,hivogatja,uszitja a ferje ellen,hogy masal is megcsalta,nem csak vele,terhesseget hazudik.....
2019. márc. 28. 07:09
1 2 3
 11/25 Izabella220 ***** válasza:
100%
Engem megcsaltak pont így egyszer,13 év után(pedig fiatalok vagyunk én akk 28 voltam)Tudod annál undorítóbb dolog,hogy felbíztatol valakit mondim ezt úgy h engem csaltak meg,nem kell.A párom jó színész volt,megszakította a kapcsolatot a szeretövel,de az kitálalt nekem.Hadd ne mondjam hány emeletet süllyedt a szemembe az az ember aki egyszer az emelet tetején allt.Ráadásul ennek a nőnek gyereke is volt.Én szakítottam de nem akarta a párom megérteni,kapálózott hozzám vissza.Aztán már tiszta vicc volt az egész,mindketten engem hívogattak.Én megelégeltem és udvariasan megmondtam amit főztek egyék meg.
2019. márc. 28. 09:41
 12/25 anonim ***** válasza:
45%

"Hosszu huszoneves hazassag utan,a ferj elhsnyagolva erzi magat,regota tetszik egy joval fiatalabb ismerose parjanak.Aki kello helyen es idoben,van,lefekszenek parszor.A no hazasagot,gyereket amar,pedig van elettarsa,es toüe ket gyereke.

Lebuktja a pasit,akitol valni akar a felesege de azzan megis kibekulnek.

A ferj rajon,hogy meg mindig szereti...ezutan bosszuhadjaratba kezd a volt szereto."

Elhanyagolva érzi magát....:D :D Ezt nem a feleségével kellett volna megbeszélnie a félredugás helyett a "kedves" férjnek??

Lefekszenek párszor, a nő gyereket, házasságot akar....és miket hazudott vajon össze a szeretőnek a férjecske, hogy megtudja dugni?Azért ez sem mindegy.Ezt is leírhatnád kérdező.

A férj rájön, hogy még mindig szereti a feleségét...Persze. :D :D Idegen punciban való hempergés után jön rá...tényleg nem normális az asszony, hogy ezt beveszi.

Nos, itt az összes szereplő ultra gáz.

A férj azért, mert hazugságokkal töm minden körülötte lévőt, csak a szex adagja meglegyen mindenáron.

A feleség azért, mert beveszi a szokásos sablon " csak téged szeretleket", és még meg is bocsát válás helyett.

A szerető meg azért, hogy bután hisz egy félrekúrónak, de hát ő maga sem különb.Valamint azért, hogy nem távolról röhög majd a várható "boldog" jövőjükön, ehelyett bosszút akar állni egy jellemtelen fa.szon.

Inkább a saját családjával foglalkozna, mert bizony az ő félreba..szása is könnyen kiderülhet.Aztán lehet fel is út, le is út neki a gyerekei apjánál.

2019. márc. 28. 09:56
 13/25 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom min csodálkozol. Aki van akkora hulladék selejt jellem, hogy belemegy szeretői viszonyba, attól minden kitelik, mindent ki lehet belőle nézni, így ezt a viselkedést is.
2019. márc. 28. 10:57
 14/25 A kérdező kommentje:

A nonek megtudta a parja de ok se mentek szet,sot a szult a no egy 3.gyereket is....pedig elotte meg a nos pasinak akart.Ez mar jopar eve tortent,es barmily hihetetlen,mindket par egyutt van,es megjavult a kapcsolatuk.

Van ilyen is.

Reszleteket nem tudok.De itt a lenyeg,hogy valik egy kedves megerto szeretobol egy boszuallo furia,ellenseg...

Izabella,ti elvaltatok,vagy egyutt maradtatok a ferjeddel?A volt szeretovel mi lett?Nem gondolod,hogy azert aztatta el a parodat,hogy te otthagyd,es hozza menekuljon?Mert az emlitett esetnel a szeretonek ez volt a celja.

2019. márc. 28. 12:43
 15/25 Izabella220 ***** válasza:
93%
Eltelt pár hónap,randízgatni kezdtem.Eközben próbált visszahódítani az exem,de én nem adtam könnyen magam.Majd azért 13 év sok mindent magába foglalt.Adtam 1 esélyt azóta lett 1 gyerekünk. A szerető párszor kereste míg nég külön voltunk,de tudtára adta a párom ha bem bocsátok meg neki akkor sem lesz köztük már semmi.
2019. márc. 28. 13:18
 16/25 A kérdező kommentje:

Akkor vegul is nalatok is jol alakult,jo ilyet olvasmi.

A szereto sztem nalatok is csak kavarni akart,hogy üenjetek szet,nem?

2019. márc. 28. 13:23
 17/25 anonim ***** válasza:
35%
Én szerető vagyok, kapcsolatunkban túl az ötödik éven. Nem vagyunk már annyira fiatalok, ők pedig már húsz éve házasok. Nagyon sokat vagyunk együtt, munka után hozzám jár haza, plusz egy hétvégi nap is a miénk. Úgy élünk, mint egy átlagos pár, közösen eszünk, bevásárolunk, filmezünk, vannak előre befizetett programjaink is. De valamiért nem mer lépni, a feleségének elmondani. Tart a botránytól, az ezzel járó cirkusztól, meg gondolom az osztozkodástól is. Én meg elképzelni sem tudom, hogy az hogy nem vesz észre semmit, mennyire kell ehhez naivnak lenni. De egyben biztos vagyok, lehet az mondani, hogy azért nem, mert a feleségét szereti...erre csak azt tudom mondani, ilyen nincs. Akit szeretek, annak nem tudok fél évtizedig a szemébe hazudni, hülyének nézni, nyugodtan tölteni az időmet mással, míg ő hazavár. Nagy valószínűséggel előbb-utobb én fogok mindent elmesélni az asszonynak. Aztán ha ezt a bő öt évet elnézi, akkor egészségükre, meg is érdemlik a nagy boldogságot, ami vár rájuk.
2019. márc. 29. 03:27
 18/25 anonim ***** válasza:
96%

En tobbre tartom magam annal jogy mas ferje ala fekudjek

Jut eleg szabad ferfi

2019. márc. 29. 12:57
 19/25 anonim ***** válasza:
A ferfi szerezo hogy hazudik terhesseget?Nem nagyon ertem ezt a kerdést.
2019. máj. 16. 07:12
 20/25 anonim ***** válasza:
tehát szeretõ
2019. máj. 16. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!