Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minden férfi, akinek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi, akinek van másik kapcsolata arra hivatkozik a szeretőnél, hogy a gyerek miatt nem válik?

Figyelt kérdés
Olyanok, akik akár évekig is együtt van a masik nővel.
2019. márc. 22. 06:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
77%

Van időtök egymásra a feleségeddel? Tudod, olyan gyerekmentesre gondolok, amikor ketten együtt eltűntök egy hétvégére. Tetszik még neked, mint nő?

Miután elváltam, jött valaki az életembe, akibe beleszerettem. Mivel neki nincs gyereke, nekem viszont kettő is van, akik időnként az apjukkal vannak, így mi sokat járunk kettesben mindenfelé. Nem tegnap jöttünk össze, de egész más minőségben marad meg így a kapcsolatunkhogy egymásnak elsősorban férfi és nő vagyunk, nem pedig anya és apa.

Egyébként én is a 40-hez közeledem (meg 2 év addig), és ugyebár "borjas tehén" vagyok, itt a gyakorin is selejt árunak számítok, de valamiért mégsem megy nehezebben az ismerkedés, mint azelőtt. A gyerekek apjával teljesen jó a kapcsolatom, akkor viszi őket, amikor akarja, nem lett hétvégi apuka belőle sem. Én ezerszer inkább élek így, mint egy ellaposodott, kiüresedett házasságban, netán egy olyanban, ahol megcsalnak, becsapnak. De még a nyitott kapcsolatot is inkább vállalnám, mint a sunyizást, vagy a megcsalást a másik háta mögött.

A szeretőtartással is ez a legnagyobb bajom, hogy a pasi két nőnek hazudik, két nőt hiteget ahelyett, hogy felvállalná amit csinál, és adna lehetőséget a többieknek (főleg a feleségnek), hogy eldönthesse, részt akar-e ebben venni, urambocsá' ő maga is ismerkedne-e másokkal, ha már otthon kevés, amit egymásnak nyújtani tudnak a felek.

2019. márc. 23. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!