Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy komoly nő felállít szinteket a megcsalással kapcsolatban?
Úgy értem, amikor megcsalják, akkor mérlegeli azt, hogy kivel csalták-e meg. Tehát gondolok itt arra, hogy a párja legalább egy érett, tanult nővel lépett félre, nem pedig egy roma prostival.
De mi van akkor, ha mondjuk a párja ilyen lányokkal csalta volna meg:
https://www.youtube.com/watch?v=8_yzBHsqFWU
Egy 40 éves nő ezt hogyan dolgozta volna el, hogy a párjának erre a típusra volt igénye, és felrúgta a 3 éves kapcsolatát?
Akkor a mi kapcsolatunk komoly...lassan hatodik éve, jóban-rosszban szeretők vagyunk😊
Nem tudom, a feleségét ebben az esetben érdekelné vagy sem, hogy milyen vagyok.
Abban egyébként egyet értek, attól kezdve komoly egy kapcsolat, ha a rózsaszín köd felszállta is rajongtok egymásért!
Még nem vagyok 40, de lassan-lassan...
Azt hiszem, én megkönnyebbülnék, ha kiderülne, hogy egy ilyen tinilibuskával lépett félre, és könnyebb lenne tovább lépni.
Kimaradna a "hol rontottam el" önmarcangolás. Nyilván sehol, hisz nem azért dugott egy fele annyi idős kislánnyal, mert ő jobban főz, megértőbb beszélgető partner, vagy jobb anya lesz.
Egyszerűen csak ment a farka után.
Jó, hogy időben kiderült, hogy nem egymást keressük, mivel neki egy tini kell, nekem meg érett felnőtt. Ez tipikusan olyan szakítás lenne, ami után az ember fellélegzik és egy hét alatt kiheveri, aztán kivirul.
40 éves nő vagyok. Nem állitok fel szinteket, főleg azután, hogy bejelentette azzal csal meg aki megáll neki.
Volt kővér 50 asszony, es volt jo kiscsaj is.
Inkább sajnálom es szánalmasnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!