Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás mi a teendő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás mi a teendő?

Figyelt kérdés
2 hete megcsaltak az benne a rossz pont sogornömmel kedv hullámaim vannak mindig magamba fordulok folyamatosan hányni kell étel úgy nem nagyon megy ők meg persze jól érzik magukat.Nem tudom mi legyen ?
2019. márc. 17. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után kezdeni kell egy új életet, és mindkét ganét kitörölni az életedből.
2019. márc. 17. 18:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak nagyon nehéz
2019. márc. 17. 19:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az, aki gyanította, hogy a férj félremegy a sógornővel?

Sajnálom... Le tudsz lépni?

2019. márc. 17. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

A sógornőd nem a párod nővére? Bocs, lehet hogy fogalmi zavaraim vannak, de az én saját eltorzult értelmezésemben ez még extrán durván hangzik így.

Amúgy mégis, mi lenne a teendő? Tökmindegy kivel, megcsalt. Ezen nincs mit szépíteni, be kell adni a válókeresetet és szépen külön utakra menni. A reakciódból kiindulva nem hiszem, hogy opció a megbocsátás és a közös erőfeszítés a továbblépésre.

2019. márc. 17. 19:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Öccsém felesége 3 gyereket is itt hagyta
2019. márc. 17. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Majd fogsz te még rajtuk röhögni.

Lépj tovább, és kész. Ilyen alakot kár siratni.

2019. márc. 17. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi az h kedv hullamain vannak?

Dobd ki a parodat, gyaszold meg es kezdj el ujra enni.

Ilyenert nem eri meg.

2019. márc. 17. 19:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Lelkileg nagyon rossz sirás jön rám probálok erős lenni
2019. márc. 17. 19:23
 9/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell erósnek lenni, jól sírd ki magad, a feszültségnek ki kell jönni valahogy. Mondjuk én elég hirtelen vagyok biztos kapott volna egy sallert minkettő, de csakis azért, hogy a vérnyomásom stabilizálódjon.
2019. márc. 17. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!