Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltak, de ha nem szeretne el is hagyott volna, nem?
Ő téged nem szeret.
Téged azért nem hagyna el, mert kimosod a gatyáját, kaját teszel elé, néha leszo@@pod, felmosod a lakást, kitakarítod a wc-t, kicseréled az ágyneműt, bevásárolsz, mosogatsz, vasalsz, stb stb stb. Csicskája vagy.
Ő tudja, hogy te tudsz a szeretőjéről.
11-es. Ó, mennyire előre szaladtál. Szerintem ez egy kamu kérdés, provokáció. Viszont ha el kellene képzelnem élőben, a lányka egy 18-19 éves anyuciékkal élő mimóza, a fiú pedig egy 20-21 év körüli, ugyancsak anyuci szoknyájába kapaszkodó kisfiú.
Egy érett nő nem a lábát tenné szét egy ilyen lúzernek, hanem az ajtót nyitná ki, és hussss, mint macskát sz...
Gyereke! Most komolyan! Tartsuk már tiszteletbe a "FELNŐTT KATEGÓRIÁT". Nem igazán akarom elhinni, hogy ennyire életképtelen, végletekig ostoba és naiv felnőttek léteznek.
Ha ez neked nem elég ok arra, hogy kitedd a szűrét, akkor irány a swinger klub, és éljen a nyitott kapcsolat.
Ne csak ő érezze már jól magát! :)
Nem. Saját magát szereti. Te biztos pont vagy, aki még el is nézi pár szép szóért cserébe a félrelépést. Milyen kényelmes...bolond lenne elhagyni. Te meg akkor vagy az, ha nem hagyod el.
31/N
Sajnos erre a kérdésre nem olyan könnyű válaszolni, mert ezt csak két ember tudhatja: te meg ő.
Először is, nem érdekel, hogy a kérdést ki írta, 15,35,vagy 75 éves. A kérdés fel lett téve, megérdemli a választ. Ha 15 éves, akkor azért, hogy tanuljon, ha meg 35, akkor meg azért, hogy okuljon.
Másodszor, a szerelem egy kémiai reakció, ami a lélekre hat és bizony múlandó. Valakinél elmúlik, valakinél átváltozik egyfajta szeretetté (ami több a szerelemnél).
Harmadszor, azért is nehéz válaszolni, mert ahány ház, annyi szokás, annyi lélek.
Negyedszer, a párok jelentős részénél előfordul, hogy életük során egyszer! megcsalják a párjukat. Ennek oka sokféle lehet: már nem jó a szex, már nem szeretik egymást, jogilag még házasok, de már nem élnek együtt, vagy egyszerűen csak kevés a partner és valami újat szeretnének. Lehetne itt statisztikákkal jönni, hogy a férfiak vagy nők csalnak nagyobb számban, de én ezekben nem hiszek.
Summa summarum elképzelhető, hogy igen, szeret, de valami oknál fogva engedett a csábításnak (egyszer és soha többet). Mert kérem szépen, ha tetszik ha nem, mindenkiben élete során egyszer vagy többször felélénkül a vágy, és akkor már csak az önuralom és a lelkiismeret ami visszatarthatja az embert. Sajnos, ez egy ilyen dolog...
Írom mindezt 38 évesen, 2 gyermekes család apaként úgy, hogy a feleségem még soha nem csaltam meg, és talán nem is fogom, ha csak ő nem csal meg engem, de akkor már úgyis mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!