Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőből felvállalt partner?
Lepj tovabb. Ismerkedj massal.
Ne erolttesd ra magad olyanra,aki nem akar kapcsolatot
Nálunk is ilyen volt. De ők már akkor roszban voltak, aztán a mi viszonyunk is kiderult és akkor adtak be a keresetet.
Egy éve vagyunk felvalalva együtt.
N27
Tesóm és az exe.
Rájött a felesége, hogy csalja, és kitette. Öcsi jobb híján ment a szeretőjéhez.
Aztán úgy adta elő, hogy ő választott, és bebizonyítja, hogy milyen boldogok.
Anyánk megmondta, hogy az a nő be nem teszi a lábát. Egy pár évig tesómmal se találkoztak.
Állandóan kavarta a sz.art a csaj, hogy mi miért nem fogadjuk el a szerelmük. Azért hisztizett, mert anyu tartja a kapcsolatot a saját unokájával, és kedveli az anyját. Végül is 10 évig volt az anyósa, és mindenki szerette. Családtag.
Meg persze a szokásos hisztirohamok, hogy sok a gyerektartás, nincs a láthatás miatt szabad hétvégéjük, szeretne kettesben nyaralni, mikor lesz az öcsi kifizetve a házból...
Egy pár hónap után már a tesó se hitte el, hogy boldog. De két évig szenvedett vele, mire el tudott költözni.
Szerencse, hogy gyerek nem lett.
4-es vagyok!
Több éve ismertem a párom és sokat beszéltünk. Más biztos forrásból is tudtam hogy nem jó a kapcsolatuk. A feleségenek volt már akkor másik és le bukott, de párom nem mondta meg neki hogy tudja. Akkor is szoba került a vallás. Mi lebuktunk, az asszony is bevallotta és végre elhatározták a vállást.
Ha nem lettem volna benne biztos hogy rossz a házasságuk és nem lett volna szinte biztos hogy válnak, akkor nem kezdek vele.
Amugy meg itt igyis csak a kritikát kapod. Mert mindenki olyan szent ezen az oldalon, na és a párjuk is...na ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!