Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek megérné az, hogy lefeküdjetek valakivel, akivel régóta fantáziáltok, hogy esetleg tönkremegy az egyébként jól működő (kissé ellaposodott) házasságotok?
Figyelt kérdés
Egy régi szeretőről van szó, akivel a szex fenomenális volt, de nem volt akkor több.2019. márc. 4. 12:13
11/18 anonim válasza:
Most se akarod elkötelezni.magad...😂Tök jó,ahogy másokon átgázolsz,és nem a feleségedre gondolok.A régen szerelmes volt beléd,az volt rég.(3)
12/18 anonim válasza:
Ha már ugye az én véleményem is kérded, mert nekteket írtál... Én kilépnék a lábvizes házasságomból, ha már nem tudunk semmit tenni, és azzal feküdnék le akivel akarok.
Így szenved a feleséged, te, a gyerek, és ha esetleg a szerető már nemcsak szerető akarna lenni... akkor ő is.
Szóval én ezt tenném, de hajrá, ami neked szimpatikus, gondolom úgyis megteszed.
13/18 anonim válasza:
A kapcsolat ellaposodása 2 emberen múlik. Te belegondoltál már abba, hogy mik a hibáid, mit rontottál el, mennyire vagy unalmas? Mindig könnyű (nemtől függetlenül) ráfogni a másikra, hogy miatta lapos sz@r az egész kapcsolat, de gyanítom, hogy te is munka után a valagadat mereszted a tévé előtt és nem elmentek pl.vacsizni vagy kirándulni valamerre. De elvárod, hogy a párod rángassa le rólad a gatyát még az előszobába és legyen szenvedélyes, amikor valószínű ő sem érzi jól magát ebben a meleg f@sban amiben éltek.
14/18 anonim válasza:
Megérné. Méghozzá azért mert így elmulhat utána a vágy és rádöbbent esetleg hogy még is a házasság a fontosabb.de persze az ellenkezője is történhet.
15/18 anonim válasza:
Miért érné meg? Halál komolyan kérdezem, kíváncsi vagyok.
17/18 Bence_ válasza:
A jól működő kapcsolatban az ember a párjáról fantáziál, őszinte vele és jól érzi magát.
A te kapcsolatod rossz, nert rosszul érzed magad benne.
Első körben néven kéne nevezni a dolgokat.
Azért fekszel le vele mert neked az jó és nem azért mert lapos a kapcsolat.
18/18 anonim válasza:
24 évesen megcsaltam a parom egy régi nagy szerelmemmel.. Sose derült ki, szép emlék maradt. Megérte mert 8eve vágytunk egymásra, de egyikünk se tudott a másikról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!