Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha megcsalnám akkor is én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalnám akkor is én lennék az a bizonyos mocskos . Va?

Figyelt kérdés
4 es fel eve vagyunk egyutt. Van egy kozos gyermekunk. Sokat dolgozik a parom ez igaz, de ez nem ok arra, hogy ne legyen sex. A helyzet pedig az, hogy nalunk megint ugy telt el egy honap, hogy nem volt semmi. Mar 1 eve ez megy, hogy amikor neki van kedve akkor csinaljuk, de ha nekem van jon a kifogas, mert ezek csak azok. Elegem van. Minden egyes este sirva alszom el, en jelzem fele, de o csak igerget semmit sem tesz. Ugye ha megcsalnam, mert elhanyagol, akkor is en lennek az a szemt ribi, aki megcsalta a ferjet? Az senkit se erdekelne, hogy o hajszolt ebbe bele? Kivagyok teljesen.
2019. márc. 2. 22:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%

Rosszul álltok mindketten a dologhoz.

Ő nem fogja fel hogy ezzel tönkre mehet a kapcsolat, de akár az élete is, meg a gyerek élete is.

Te pedig azt firtatod ki a hibás... Nincs hibás, vagyis nem azt kell keresni ki a hibás.

Az okokat kell feltárni és tenni ellenük! Ha ez nem történik meg akkor nem is lesz javulás.

Próbáljátok közösen megtalálni mi válotta ezt ki belőle.

A levél jó ötlet szerintem. Lehet gátlásos, nem mer beszélni róla. De valahogy mégis meg kell ezt oldani!

Ne legyél dühös, persze megértem ha az vagy, eltelt így egy év és ezalatt csak nőtt a feszültség.

Minél tovább vártok a megoldással, annál feszültebb lesz a helyzet.

2019. márc. 2. 23:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Kerdzem van mas, mondja meg valjunk szet, de nem nincs senki, meg o szeret, de faradt. Ja en nem, mikor ejszakakat vagyok fel es nappal sincs maskeppen ja es meg mellette dolgozok is, de este hozza akkor is van erom, nem a sexre gondolok eppen. Vannak vitak, mert vannak, tobbnyire az o anyja es az en anyam miatt. De akkor se ok arra amit tesz velem.
2019. márc. 2. 23:03
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem akarom azt, hogy o legyen mindenert a hibas, de egyszeruen annyira faj. Nem ertem, hogy miert nem erti meg azt, hogy ez igy nem jo. Mas orulne, ha a felesege ennyire aktiv lenne.
2019. márc. 2. 23:06
 14/21 anonim ***** válasza:
26%
Ha minden másban jó a kapcsolatotok csak szex nincs hónapokig,és nem is akar változtatni rajta,akkor keress mást akivel működne a szex.De,ha maga az érzelmi oldal sincs rendben,akkor búcsúztatok el egymástól.
2019. márc. 2. 23:24
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozzon kevesebbet ha az a baj, hiába a pénz ha nem bírja ki a kapcsolat.

Nézzétek át a kiadásokat, min tudtok spórolni, mi az ami nem annyira szükséges, beszéld meg vele hogy vállaljon kevesebb munkát.

2019. márc. 2. 23:33
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
9-es,10-es,nektek semmi önbecsülésetek sincs ? Tűrni hosszú időn keresztül,meg esdekelni egy férfinél hogy legyen szex ? Nem veszitek észre hogy ez tök egyértelmű jel,hogy nem akar titeket a pali ? Térjetek már észhez vazze.Nem impotens egyik se,csak veletek nem akar semmit se csinálni.Az ilyet ki kellett volna már rég hajítani,de csak tűrjetek szépen.
2019. márc. 3. 00:26
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha megcsalnád és megtudná akkor is eltűrné, már csak a gyerek miatt szenved veled.

Jobb lenne válnod, ez tényleg megalázó és csak szenvedsz

30n

2019. márc. 3. 00:34
 18/21 anonim ***** válasza:
75%

#16-nál a pont. Amelyik szekér nem vesz fel, hiába a kapaszkodás... Ott rontottad el, h megbocsájtottad, h az exével vagy mi kommunikált. Nem te vagy a szerelme. Ennyi.

Te is jót akartál, talán ő is, de nem megy.

Nem te vagy az élete választottja. Sztem most válj el tőle.

Jobb lesz így mindkettőtöknek.

2019. márc. 3. 01:12
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha Ágnyeszka répáz meg, az nem megcsalás, csak kísérletezgetés a szexualitásotokkal. Cseréljetek kontaktot. :D

32/f

2019. márc. 3. 08:41
 20/21 anonim ***** válasza:
A legrosszabb az amikor tényleg nincs rejtegetni valója de te jobban örülnél neki , hogy jól betudj olvasni neki. Elsőnek is próbálj kedvesebb lenni vele a férfiaknak is ugyan úgy szükségük van a törödésre, nem ám csak úgy be ugrik melléd azt meghál.
2019. márc. 3. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!