Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalnám a páromat gumival, megérezné a puncimon a gumi szagát?
"Nem tehetek róla ha néha olyan a szagom."
De tehetsz, mert össze-vissza zabálsz minden sz..rt, és a testedből jövő szagokat egy szimpla fürdéssel nem fogod tudni eltüntetni!!!
A párod azt érzi, amit érezni akar...
Az ilyen emberrel sajnos nem sokat lehet kezdeni, mert ha egész nap erényövet hordanál, akkor állítaná, hogy a szádon érzi... Gondolkozz el egy kicsit és beszélj vele a jövőtökről, mert ennek nem lesz jó vége, a végén már a sarki fűszeresre is féltékeny lesz, ha a boltba lépéskor "jónapot"-ot köszön.
Én elég hirtelen haragú típus vagyok, úgyhogy reflexből rávágnám, hogy az csak a gyümölcs illatú síkosító, amit análhoz használtunk. Vagy visszakérdeznék, hogy miért, égett gumi szagú?
Aztán kivágnám, mint a macskát!
Nehogy már engem akarjon meggyőzni, hogy jobban tudja, hogy megcsalom-e, mint én magam!
Ráadásul az ilyen rettentően féltékeny pasik azok, akikről kiderül, hogy ők dugnak fűvel-fával, azért ilyen féltékenyek, mert magukból indulnak ki.
Beteg egy alak... nem akarlak ijesztgetni, de ne lepődj meg, ha egyszer láncfűrésszel jön.
Lóizét lehet a gumi illatát érezni - ekkor egy állatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!