Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít, ha napi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít, ha napi szinten egy idegen férfival chat-elek a férjem tudta nélkül?

Figyelt kérdés
Nem találkoztunk soha, csak nagyon jókat beszélgetünk mindenről, főleg az erotikáról. Leírjuk miket csinálnánk egymással, stb. Olyan is van, hogy férjem mellettem tévézik, én pedig ezzel a férfivel dumálok. Reggel is üdvözöljük egymást. Napközben is írogatunk. Néha hajnalban is. Ez megcsalás?
2019. márc. 2. 16:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem a férjem tölt fel szellemileg és utána esek neki... Napközben amíg dolgozik neki írogatok hogy mit csinálnék vele.. Persze oda vissza.. Ha esetleg ki próbálnád és nem vad idegennel lehet hogy be válna... Nagyon gáz amit csinálsz.. Én nem tudnám ezt meg tenni a férjemmel! De ő sem velem... Ahogy sokan írták, neked hogy esne fordítva?? Fel húzná egy idegen nő és rajtad élvezkedne?
2019. márc. 3. 07:50
 22/32 anonim válasza:
0%
Én megértelek...
2019. márc. 3. 20:58
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Az érzelmi megcsalàs nèha ezerszer jobban fáj mint a fizikia. A tudat hogy a szerelmed nem veled beszéli ezeket, hanem egy 3. idegen emberrel.

Ha én ezt megtudnàm a pàromról, akkor k*r*va nagyot csalódnèk benne. Nyilvàn tudnàm hogy nem voltak együtt fizikailag, de a tudat h mással beszélt ilyeneket hogy mit csinálna vele, ez engem megtörne.

2019. márc. 4. 04:15
 24/32 A kérdező kommentje:
Jahh, erről talán a párom is tehet. Sokszor bújok hozzá és ellök magától, hogy hagyjam békén. Meg mit nyálaskodok én már 10 év után..
2019. márc. 4. 05:53
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
ha igy csinal ,hagyd ott es koltoz a chat baratodhoz,esetleg ha nem nos.
2019. márc. 4. 07:24
 26/32 anonim ***** válasza:
7%
Én is îgy hozom hangulatba magam az otthoni szexhez . Mondjuk az én hàzassàgom màr közel 40 éves. Kell màr valami plussz .
2019. márc. 4. 08:30
 27/32 A kérdező kommentje:
De nős. Mi csak a virtuális világban barátkozunk.
2019. márc. 4. 08:32
 28/32 anonim ***** válasza:
Figyelj ha nem éreznéd helytelenek akkor elmondanád neki. Igaz virtuális világba csináljátok de a legtöbb megcsalás nem úgy kezdődik hogy rögtön odamész azt leszopod hanem szépen lassan leküzdöd a gátlásaidat először egy kávé utána egy csók aztán dur bele. De ha nem is megcsalásnak veszet pontosan tudod hogy helytelen akárhogy is viselkedik veled. Vagy fogadd el hogy ilyen és legyél hűséges vagy hagyd ott. Neked az hiányzik hogy odabújhas lehet neki egy jó mélytorok hiányzik amit nem kap meg mégse írogál feltételezhetően másnak.
2019. márc. 5. 20:10
 29/32 Bau1981 válasza:
Attól függ miben állapodtatok meg, milyen szabályokat fektettetek le egymással. Az én kérdésem, h ha a férjed rákérdezne erre, letagadnád-e vagy felvállalnád-e a vitát?
2019. márc. 9. 06:23
 30/32 anonim ***** válasza:

Én ugyan így vagyok, mint te. Mar több nővek csináltam ilyet, teljesen ugyan úgy, ahogy írod és a hatása is az, mint nalad. Epp az szokott lenni a baj, amikor valodi kapcsolatot akarnak, mert en azt nem akarok, nalam nem az a cél. Amúgy szeretem a párom és valóban nem is csalnám meg, de ez nagyon izgató. En meg sem kerdezem senki velemenyet, mert menne az okoskodás, de ez csak rám tartozik. Az okokat úgy sem ismeri senki. Szóval nekem javít a kapcsoltomon is ez. Felpörget es kiegyensulyozottabba tesz. Kb mint egy jó pszichologus.

39F

2019. aug. 10. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!