Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha napi szinten egy idegen férfival chat-elek a férjem tudta nélkül?
Neked EZ a szellemi feltöltődés????
Szellemi? Biztos??? :D neeeeeee
Volt nőm nekem is ezt csinálta, láttam is és még így is tagadta. Mikor végképp sarokba szorítottam, akkor azzal védekezett mint te hogy szellemi feltöltődés meg a női hiúság...
Ha a párod nem tudja feltrubózni az agyad akkor ott már baj van... Persze jön a sablon hogy szereted stb de ez csak idő kérdése. Itt a példa:
Valahol igazat adok neked. Erről a dologról több szakember beszélgetését meghallgattam. Ez a kapcsolatnak jót tesz. Az is, ha strandon a férfi mondjuk úgy végig bámulja a neki tetsző nőket.
Még annyi, amit te csinálsz, csinálják jó páran.
Ha nem a szexről beszélnétek akkor oké,de így nekem gusztusatalan.
Írogattam én is,haverkodtam interneten férfiakkal de munkáról,fociról meg,hogy mit vegyen az asszony névnapjára ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!