Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltak, ezek után újrakezd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltak, ezek után újrakezdenétek?

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk együtt, két hónapja jöttem rá, hogy megcsal. Akkor még állitólag nem volt szex köztük. Szakitottunk, aztán megbeszéltük, hogy gondolkozunk, hogy szeretnénk-e újrakezdeni. Azóta eltelt két hónap. Azt mondja a megcsaló fél, hogy szeret és én vagyok lelke másik fele stb. de fél újrakezdeni, mert nem tudja, hogy megbocsátanék-e és, hogy müködne-e a kapcsolat. A megcsalás oka unalom, egyhangúság és a szex sem volt már jó. Azóta is együtt van a másik nővel, de szerinte nem tud hozzá kötődni, mert engem szeret, de a szex jó vele. Azt mondja kezdjük újra és meglátjuk, lassan haladjunk stb.

Szeretem, de nem túl meggyőző és még a szeretőjével sem szakitott. A 12 év miatt megbocsátanék, ha jobban teperne. Megértem, hogy már unalmas volt számára a kapcsolatunk és hiszek a megbocsátásban, de ő nagyon bizonytalan. Nem kellene jobban tepernie értem?

Mit gondoltok?

2019. febr. 27. 03:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Én egy naiv segg voltam. 14 év miatt megpróbàltuk újra. Bár ne tettem volna. Fölösleges energiapazarlás.
2019. febr. 27. 09:44
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem, az önbecsülésem még mindig többet ér, mint egy gerinctelen phasz, aki képes így hátbaszúrni. Ráadásul még a szeretővel se szakított, komolyan, mit vársz ettől?
2019. febr. 27. 11:17
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

Nem kezdeném újra,és nem azért mert nem tudnék megbocsátani. Voltam ilyen helyzetben és megbocsátottam,viszont ehhez a te exednek is nagyon kellene tepernie. Úgyis lutri az újrakezdés ha teper,ha könyörög és térden állva csúszik,de nem hogy ez nincs hanem még majdnem hogy téged tesz meg bűnbaknak.És együtt is van a csajjal.

Ha tényleg annyira szeretne,és te lennél a másik fele,térden állva csúszna előtted...ne dőlj be neki,ez egy manipulátor.

2019. febr. 27. 13:44
 14/20 Rockarc ***** válasza:
82%

Nemcsak gerinctelen, de konkretan hulyenek nez. Tiltsd le mindenhonnan, ne is allj szoba vele. Hirtelen fel fog ertekelodni a szeretoje a szemeben, de majd azt is megcsalja. Megnyerte, had vigye.

42F

2019. febr. 27. 13:50
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy segitettetek. Megirtam neki, hogy vége és már nem akarom újrakezdeni. Persze elkedte, hogy neki ez a nő nem igazán a zsánere és szerinte nem lesz közös jövőjük és csak azért próbálta meg vele, mert velem már úgy érezte nem megy és egy helyben toporogtunk.

Nagyon fáj, de elengedem!

2019. febr. 27. 18:36
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor minek van vele, ha nem a zsánere?! :DDDDD

Annyira buta ez a fa.szi, te jó ég... :DDDD tisztára hülyének néz

2019. febr. 27. 23:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert ami egyszer nem müködött az nemis fog pláne 12 év az hosszú idő. Ha lett volna gerince szakított volna veled elmondta volna hogy mi a baja és ő inkább a biztosra ment. Kettő jobb mint egysem.
2019. febr. 28. 05:02
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jön be neki csaj akkor csak dugó pajtinak kell. Ha nektek nem ment akkor hagyjátok ugyan ezlessz.
2019. febr. 28. 05:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Engedd el. Kapálózni fog még sokáig, neked fájni fog, de gondolj arra, hogy csak hazudozik most is. Blablabla, és a szeretőjének ki tudja miket hazudozik párhuzamosan.
2019. febr. 28. 10:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Gondolom a szeretőjének nem azt mondja hogy igazából nem is a zsánere és nincs közös jövőjük...
2019. febr. 28. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!