Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom? 21/L
Nem tudok aludni és belenéztem a férjem iPad-jebe, és találtam egy friss beszélgetést egy lánnyal, aki a legjobb barátjának a csaja mellesleg.
Arról beszéltek hogy találkoznak és hogy a férjem egyedül megy, és mikor a lány szavatkozott ezt írta a férjem (shhhh❤) aztán hogy pussz baba....
Ha ez most tényleg megcsalás akkor darabokra hullok...
Lefotoztam a beszélgetést, de teljesen kivagyok, nem tudom mit csináljak, segítsetek kérlek.
21/L
Elötte és utàna lévő beszélgetéseket nem olvastàl?
Lehet vannak még megcsalásra utaló jelek.
Nem veszel semmit észre a férjeden?
Nekem is gyanus lenne egy ilyen beszélgetés!
Barmilyen nehez is, en varnek tovabbi jelekre, mert ezt meg siman kimagyarazza es ha szereted siman meg fog tudni gyozni, hogy ez “semmiseg”. Par nap mulva kiderulhet, hogy mi is ez, ha nem talalsz majd tobb mindent, kerdezz ra..
Kitartast!
26N
Nekem inkább az magas, hogy minek 21 évesen férjhez menni? Gondolom a párod is hasonló korú.
Azt hiszitek, hogy mindig minden olyan tökéletes, a legtöbb ember ilyenkor még ki se éli magát, szórakozna, nőzne. Nem tudom, hogy mit vársz erre.
Hát a legjobb barát kifogja csinálni.
Negmutatnam a ferjem baràtjának
Ha tenyleg alaptalan es a barat tudja h igy beszel a ferjed a nöjevel
nem veri be a képét😀
Egyebkent megcsal
es meg is fog mig vele maradsz
fiatalok vagytok
latod?mar most sem bir a vérével
akkor mire szamitasz a következö 30-40 evben?
Szerinted hüseges lesz?
Valj el,van sok normalis ferfi
Megint egy értelmetlen kérdés. A szitu adott, és félreértelmezhetetlen.
Igen, megcsal. És meg fog csalni.
Egyéb kérdés?
Ezt beszoptad kislány. Minek a helyi menőcsávóhoz feleségül menni?
Amúgy milyen ostoba az ember. Minimum a PIN kód vagy az ujjlenyomatzár. Még akkor is, ha nincs mit rejtegetni.
Szerintem is ha megmutatod neki kimagyarazza valami kamu dumaval
te meg szépen bekajàlod...
Sztem szàmodra is egyértelmü h alakul valami
Egyebkent lehet h nem is ez az elsö ilyen eset h màs növel tàrsalog a hàtad mögött
Màsrészt a szememben egy undorito alak lenne
aki a baratjanak a nöjére màszik?az egy gàtlàstalan féreg...
Nem akarnam ilyen emberre pazarolni a szép fiatal éveimet
gyereket szülni meg föleg...
Ne legyél naiv és buta
hallgass rànk a tapasztaltabb emberekre
mi màr megégettük a bokànkat
ne kövesd el ezt te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!