Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalok két férfit egyszerre, mégsem érzem annak, miért?
A filmek, a barátok, a sok mesélt történet arról, hogy fiatalon kiélték magukat (több férfival egyszerre kavartak vagy éppen sürűn váltogatták a partnereket). Belegondoltam hogy anno középiskolában is voltak olyan lányok akik után futottak a férfiak. Sosem vetettem meg őket, inkább úgy véltem, hogy rám csak 1 férfi fog rám nézni és őt kell elfogadni, ez van.
Tehát nem voltam egy csinibaba és a tanulással töltöttem napjaimat. Nem jártam sehova sem szórakozni.
Úgy vélem, hogy be kell pótolnom ami eddig elkerült. Egyszerre két sráccal vagyok együtt. Vagyis az egyikkel ténylegesen párként, a másikkal csak összejárunk és intim téren játszunk egymással. Az érdekesség, hogy van még egy srác aki közeledik felém. Őt se hinném h elutasítanám.
Nem érzem, hogy megcsalnám bármelyiket vagy átverném. Pedig igazából ez történik (nem tudnak egymásról). Mégis úgy vélem, hogy nekem ez kell.
Jó látni, hogy örömöt okozok nekik az odafigyeléssel a ragaszkodásommal, azzal h minőségi időt szánok rájuk. Élvezem h többen vannak és még ígyis belefér az életembe az egyetem és a munka is.
De vajon én miért nem tudok egy férfi mellett lenni csak? Számos olyan történetet hallottam, ahol ez teljesen normális és majd jön valaki aki miatt mindenki mást elhagyok majd
Te vagy a megfejtés arra, hogy lehet, hogy minden pasinak jut fiatal barátnő; így. Osztoznak, a tudtukon kívül.
Nálad is az a gond, hogy kimaradt a szocializáció, és olyan alapvető dolgok hiányoznak a személyiségedből, mint empátia, lelkiismeret, bűntudat, vagy a képesség a szeretetre vagy a kötődésre.
Most még jól érzed magad, de idővel engedsz a társadalmi nyomásnak, mert normálisnak akarsz látszani. Becsúszik vagy tudatosan bevállalod a gyereket. És ott ugyanez lesz a probléma: önző vagy, nem tudsz áldozatot hozni, nem kötődsz. Eleinte előadod a modern anyucit, aki nem a szoptatásban teljesedik ki, jó a tápszer is, szülés után legfontosabb, hogy nőies legyen, és eljárjon otthonról. Aztán mire ovis lesz a gyereked, addigra eleged lesz az egész anyaságból, és valami farokhuszárnál keresed a boldogságot. Persze jogosan, mert nem vagy boldog, és nem áldozod el magad a gyerekért, jobb válni.
Csak a szokásos.
Kedves!
Van egy blog /10perces video sorozat/ a neten, az foglalkozik ezzel a többeket szeretni témával. Szerintem is minden rendben.
Talán ::ÉBREDŐ SZEXUALITÁS ? Most nem jut eszembe BONTAKOZÓ SZEXUALITÁS? aHOGY MEGLESZ MEGÍROM
hIDD EL! sZERESD ŐKET SZEXELJ VELÜK. o.k.!
nAGYBOTOS ÜDVÖZÖL
Kedves! Ajánlom a POLIMORIA.mAGYARORSZÁG EGYESÜLETET!
mINDENTjól csinálsz! Hajrá!
A poli lili blogján is foglalkozik a polimoria jelenséggel.
Örülnék, ha megosztanád velem mit találtál? hogyan alakul az életed? A felfogásod erről?
Szer.....ttel
nagybotos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!