Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom emailjeiből megtudtam, hogy találkozgat egy lánnyal. Van egy 10 hónapos gyerekünk. Mit tegyek?
Én éppen itt látom a problémát, ma már nincs olyan ember akiben meg lehet bízni. Sem nőben sem férfiban, van egy nagyon kis százalék az akiben meg lehet... Nem lennék a helyedben, de a kapcsolat halott.
Ezért nem kell nekem nő, úgyis ez a vége, tapasztalat csak szét kell néznem a környezetemben, a kisgyermekes párok 90%-a szét megy, akik együtt vannak ott is panaszkodnak egymásra csak a gyerek miatt vannak még együtt... Még... Sajnos ez ma a valóság, ezért határolom én el magam bármitol amivel fölösleges terhet veszek a nyakamba mert nincs szükségem arra hogy ilyen formában tönkre menjen az életem, akkor inkább egyedül de az legyen biztos
Felnem birom fogni ilyen kapcsolatokra minek szülnek az emberek gyereket...árulja már el valaki.Csak azért hogy kerek legyen az élet?most így jobb lesz annak a szegény gyereknek?
Megy a takarózás,hogy de az apuka szereti a gyerekét,na nemár komolyan?ez már valami dicsekednivaló dolog lett?Ha igazán szeretné a gyerekét, akkor nem lamúrozik más sunával.Bocsi kérdező
Azért sokszor van, hogy beszürkül a kapcsolat és valaki kikacsint a kapcsolatból de ha elveszti a párját akkor jön a hideg zuhany és felismerés, hogy mit dobott el. Nem jó ez, de sajna gyakori.
Ebből is kiindulva a legjobb ha egy szikrányi érzés nélkül kidobod. Miután szembesítetted a tagadhatatlannal. Ha már nem kell akkor legalább emelt fővel "távozol" ha pedig kell mégis akkor esetleg rádöbben mit vesztett. A sírás, könyörgés mit sem segít, attól csak ő lesz lovon. Persze nem tudni Téged választ e, de akkor is jobb így ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!