Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Párom emailjeiből megtudtam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom emailjeiből megtudtam, hogy találkozgat egy lánnyal. Van egy 10 hónapos gyerekünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Belépve maradt és láttam egy friss emailt, amiben egy nővel beszél és megbeszélik, hogy moziba mennek..végig görgettem a beszélgetést és olyanok voltak ott a nő részéről, hogy "nagyon látnálak". Rengeteget nincs itthon, érzem, hogy már nem szeret szerelemmel de ez leforrázott. Rákerestem a lányra, mindössze 24 éves, dekoratív. Fogalmam sincs, mi legyen ezek után, ha ennyire könnyen belemegy 1-1 találkába akkor szerintem már nincs miről beszélni. Mégis nehéz elengedni a kapcsolatot, de megalázva sem akarom érezni magam. Tudtam, hogy már nem olyan stabil a kapcsolatunk, főleg a gyerek miatt van még velem, de egyszerűen sírni tudnék ettől az egésztől.
2019. febr. 22. 17:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
19%

Hát ez k**úrvanagy szívás.

Ezért nem szabad beleolvasni másnak a leveleibe...telefonjába...ha nem olvasol bele most boldogan élnétek....

Mit tehetsz? Csak a következőket:

- elhagyod

- nem hagyod el vele maradsz

- elmondod, hogy tudod nem szép de elolvastad és mondja el az igazat. Ez három féle képen végződhet:

1. nem beszél és találkozik többet a nővel, te megbocsátasz, semmi gond édesem de még egy ilyen lesz és húzhatsz a f**aszba

2. bevall mindent ugyanúgy de ő is azt akarja, hogy váljanak el az útjaitok

3. azt mondja befejezi, de ugyanúgy folytatni fogja csak nem emailon

A kérdés, hogy tudsz e bízni majd benne.

2019. febr. 22. 18:04
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem egy irigylésre méltó helyzet. Jobban át kellett volna gondolnotok a kapcsolatot és a gyerek vállalást, most is van több lehetséges megoldás, de egyik sem fájdalom mentes.
2019. febr. 22. 18:04
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

Most azt várod, hogy mondjuk meg mit csinálj? Te is megválaszoltad magadnak: Nincs miről beszélni.

Vagy maradj benne egy boldogtalan érdekkapcsolatban, mert akkor megmarad a közös ház és egyebek. Vagy szakíts/válj el és kezd új életet, keress új párt, aki jobban megbecsül.

Mindkét lehetőségen vannak előnyök és hátrányok. Neked kell dönteni, nem a "szavazóknak".

2019. febr. 22. 18:08
 4/14 anonim ***** válasza:
21%
Ezt elolvasva nekem nagyon fáj, hogy milyen buta nők vannak. Aki ezt hagyja, meg is érdemli! Normális családban a baba fogja össze a párokat és erősíti meg a kapcsolatokat. Te meg csak hülyének vagy nézve.
2019. febr. 22. 18:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Most 2 hétig nincs itthon, ezért nem tudok vele beszélni erről, de szerintem jobb, ha szétválunk békésen. Nem akarok az lenni, akihez hazajön egy átkalandozott éjszaka után.
2019. febr. 22. 18:24
 6/14 A kérdező kommentje:
A gyereket egyébként imádja, mindent meg akar adni neki és velem is normális, de szerintem már csak barátként néz rám
2019. febr. 22. 18:26
 7/14 anonim ***** válasza:
71%

Keress magadnak te is pasit latvanyosan.

Fotozd le az emailjeiket,neh pofatlanul letagadja.

2019. febr. 22. 18:32
 8/14 anonim ***** válasza:
76%

A kiírt kérdésed létjogosultságát sem értem.

Lebukott, randizik, gondolom szex is volt már.

Nálatok van egy gyerek, te meg le vagy xarva...

Egyáltalán mi a kérdés?

Mint macskát xarni!

Vagy ennyi önbecsülésed sincs?

De hogy a kérdésedre is válaszoljak:

"Párom emailjeiből megtudtam, hogy találkozgat egy lánnyal. Van egy 10 hónapos gyerekünk. Mit tegyek?"

-Egyél sok sajtot mert az egészséges.

2019. febr. 22. 18:34
 9/14 anonim ***** válasza:
72%
Vagy szakítsatok, vagy tartsál te is szeretőt. Így élhetnétek tovább nyitott kapcsolatban. De csicskása, lábtörlője soha ne legyél senkinek!
2019. febr. 22. 18:48
 10/14 anonim ***** válasza:
94%
#8: Nem egészsèges a sajt, és még sokat is fingasz tőle.
2019. febr. 22. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!