Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom emailjeiből megtudtam, hogy találkozgat egy lánnyal. Van egy 10 hónapos gyerekünk. Mit tegyek?
Hát ez k**úrvanagy szívás.
Ezért nem szabad beleolvasni másnak a leveleibe...telefonjába...ha nem olvasol bele most boldogan élnétek....
Mit tehetsz? Csak a következőket:
- elhagyod
- nem hagyod el vele maradsz
- elmondod, hogy tudod nem szép de elolvastad és mondja el az igazat. Ez három féle képen végződhet:
1. nem beszél és találkozik többet a nővel, te megbocsátasz, semmi gond édesem de még egy ilyen lesz és húzhatsz a f**aszba
2. bevall mindent ugyanúgy de ő is azt akarja, hogy váljanak el az útjaitok
3. azt mondja befejezi, de ugyanúgy folytatni fogja csak nem emailon
A kérdés, hogy tudsz e bízni majd benne.
Most azt várod, hogy mondjuk meg mit csinálj? Te is megválaszoltad magadnak: Nincs miről beszélni.
Vagy maradj benne egy boldogtalan érdekkapcsolatban, mert akkor megmarad a közös ház és egyebek. Vagy szakíts/válj el és kezd új életet, keress új párt, aki jobban megbecsül.
Mindkét lehetőségen vannak előnyök és hátrányok. Neked kell dönteni, nem a "szavazóknak".
Keress magadnak te is pasit latvanyosan.
Fotozd le az emailjeiket,neh pofatlanul letagadja.
A kiírt kérdésed létjogosultságát sem értem.
Lebukott, randizik, gondolom szex is volt már.
Nálatok van egy gyerek, te meg le vagy xarva...
Egyáltalán mi a kérdés?
Mint macskát xarni!
Vagy ennyi önbecsülésed sincs?
De hogy a kérdésedre is válaszoljak:
"Párom emailjeiből megtudtam, hogy találkozgat egy lánnyal. Van egy 10 hónapos gyerekünk. Mit tegyek?"
-Egyél sok sajtot mert az egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!