Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyvenes kétgyermekes anyuka vagyok. A férjem állandóan szexelni, akar engem már egyáltalán nem érdekel a szex. Mit tegyek? Félek megcsal.
Én írtam neked a spontaneitàst, szerintem engedd, hogy elkapjon a hàz bàrmely pontjàn ha kettesben vagytok, engedd, hogy izgasson, engedd, hogy sokàig húzza az érzékeidet.
Úgy nem fog visszajönni a tűz beléd, hogy "na jó dràgàm, ma este 9-kor màr tuti alszanak a gyerekek, szeretkezhetünk". Nem, így nem fog menni, mert azt fogja érezni, hogy ez részedről csak kényszer.
Vagy mondok màst. Ha példàul zuhanyzik, menj be csak úgy hozzà, és minden átmenet nélkül elégítsd ki orálisan.(én szoktam ilyen huncutsàgokat csinàlni, ég is a tűz rendesen)
Ezeken kívül màst nem nagyon tudok mondani, de ha van rà lehetőségetek, a gyerekeket rábízni valakire, s megszökni egy hétvégére.
De akàr autóval lehúzodtok, és egy szenvedélyes csókolózàs, mint tiniként. :)
Tovább mentek, majd valami eldugott helyen " matattok" egymàssal.Megint tovább mentek, utàna màr te leszel az, aki rà fog ugrani.
Igen, az orgazmus nekem is feltűnt, de ugyanakkor az is, hogy azt írod, maszturbàlni se szoktàl.
Érdekes, mert rendszeres nemi élet mellett is szoktak az emberek maszturbàlni, de mindegy, nem ez a kérdés.
Ha figyelmes és kielégít, akkor mi a baj?
Akkor engedd, hogy kezdeményezzen, beszéljétek meg, hogy jól esik neked, élvezed vele, de a kezdeményezés része nem megy.
Hàt ha kezdeményez, és akarod te is, akkor olyan nagy baj nincsen.Adjatok időt ahhoz, hogy te is tudj újra kezdeményezni.
Ja, de azért jeleket adj, hogy szeretnéd, benne vagy a huncutkodàsban, az őt is spanolni fogja, nem az lesz benne, hogy kényszer lenne ez a részedről, egyszerűen most csak ilyen periódusod van, hogy jobb, ha ő kezdeményezi a szexet.
Szerintem idővel te is fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!