Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor kiderült a feleségem félrelépése, akkor választás elé állítottam. Vagy szakít a másikkal, vagy elválunk. Azt mondta, hogy nem fog szakítani a férfival, de válni sem akar. Legyünk nyitott házasságban. Érdemes? Ilyen helyzetben jó tapasztalat?
Olyan nincs hogy nem akar elválni. A válást egyoldalúan felbonthatod, ha tetszik neki, ha nem. Szépen add be, látszik, hogy nem fér bele etikailag a feleséged meghülyülése, amit teljesen megértek.
30N
Uhh most olvasom a perverzióját... sajnálom Kérdező, de ez szerintem áthidalhatatlan. :/
30N
Ezt tényleg nem lehet megoldani kettőtök közt. Válj el, még találhatsz magadnak normális nőt. A nejed meg majd rájön hogy érdemes volt-e sz.rért, h.úgyért kockáztatni és elveszíteni téged.
A nyitott kapcsolat részéről egy önző kihasznállak mert de jó nekem a stabilitás szintű javaslat.
31/N
Ő alázta meg magát akkor amikor megcsalt, szépen tekert egyet a gerincén.
Nyitott kapcsolatról akkor lehetett volna beszélni amikor rájött, hogy neki valami hiányzik de még nem lépett, így együtt tudtok dönteni.
Simán eltudom képzelni, hogy ez a perverzió dolog csak kifogás és pont azért ez mert ezt képtelen vavy teljesíteni.
Kifelé mutogat.
Mivel saját magát se tiszteli így téged se tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!