Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Amikor kiderült a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor kiderült a feleségem félrelépése, akkor választás elé állítottam. Vagy szakít a másikkal, vagy elválunk. Azt mondta, hogy nem fog szakítani a férfival, de válni sem akar. Legyünk nyitott házasságban. Érdemes? Ilyen helyzetben jó tapasztalat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak olyan vágyai amit Én nem tudok neki megadni, de úgy gondoltam 12 év házassàg utàn ez nem jelent gondot. Tudom kivel lép félre, minden nehézség nélkül véget vethetnék ennek, ha picit “elbeszélgetnék” az emberrel. De szerintem nem ez a megoldás. A másik gond, hogy nem érzem magamat alkalmasnak nyitott kapcsolatra. A kapcsolatuk is a langolásig fog tartani, mert azon kívül hogy ugyanolyan perverziója van mint a feleségemnek, azon kívül sokat iszik, néha füvezik, és nem a munka hőse. Viszont ha a feleségem úgy dönt hogy amíg tart vele lesz, akkor úgy érzem nem működik tovább a házasság.
2019. febr. 13. 10:08
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Enyhébb variációja ennek a dolognak. Az elején mondta, hogy izgatja, én meg mondtam, hogy nem. Ebből a pisi amit teljesen csinál, a másik az annyi, hogy análnál nincs popsitisztítás, és... Nekem ez nem megy. Tudom, hogy el tudok válni, csak kérdeztem a feleségem, ő nem gondolkodik a váláson. Az meg, hogy volt valakije vagy sem, azt nem tudom. De ezt titkolta.
2019. febr. 13. 16:38
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs hogy nem akar elválni. A válást egyoldalúan felbonthatod, ha tetszik neki, ha nem. Szépen add be, látszik, hogy nem fér bele etikailag a feleséged meghülyülése, amit teljesen megértek.

30N

2019. febr. 13. 17:15
 33/36 anonim ***** válasza:
73%

Uhh most olvasom a perverzióját... sajnálom Kérdező, de ez szerintem áthidalhatatlan. :/

30N

2019. febr. 13. 17:16
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Ezt tényleg nem lehet megoldani kettőtök közt. Válj el, még találhatsz magadnak normális nőt. A nejed meg majd rájön hogy érdemes volt-e sz.rért, h.úgyért kockáztatni és elveszíteni téged.

A nyitott kapcsolat részéről egy önző kihasznállak mert de jó nekem a stabilitás szintű javaslat.

31/N

2019. febr. 14. 01:03
 35/36 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy annyira gusztustalannak tartom ezt, hogy nem tudom miért szeretheti ezt bárki is.
2019. febr. 14. 07:21
 36/36 Bence_ ***** válasza:
50%

Ő alázta meg magát akkor amikor megcsalt, szépen tekert egyet a gerincén.

Nyitott kapcsolatról akkor lehetett volna beszélni amikor rájött, hogy neki valami hiányzik de még nem lépett, így együtt tudtok dönteni.

Simán eltudom képzelni, hogy ez a perverzió dolog csak kifogás és pont azért ez mert ezt képtelen vavy teljesíteni.

Kifelé mutogat.

Mivel saját magát se tiszteli így téged se tud.

2019. febr. 14. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!