Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor kiderült a feleségem félrelépése, akkor választás elé állítottam. Vagy szakít a másikkal, vagy elválunk. Azt mondta, hogy nem fog szakítani a férfival, de válni sem akar. Legyünk nyitott házasságban. Érdemes? Ilyen helyzetben jó tapasztalat?
De nem értem a feleségedet, ha van valami amit te nem tudsz neki megadni, akkor minek ment hozzàd?Gondolom azt hitte, le tud mondani róla.Ezek szerint mégsem.
(nem tudom ugyan mi lehet ami "ennyire" perverz, de a ti dolgotok)
Itt én is csak a vàlàst látom, mert nem egyeznek az igényetek, pedig a kölcsönös szexuàlis érdeklődés nagyon fontos.
A válópert te is beadhatod minden további nélkül.
Tudod mit akar tőled? Csak a kényelmes életet, amit te biztosítasz neki és mellette megtartani a szeretőt. Csak kihasznál, jobbat érdemelsz!
Ne tedd tönkre magad, az ilyen emberek önzők és ráadásul szemtelenül meg akar alázni. Tudom, hogy fáj, voltam a helyedben, de legalább a férjem kidobta a szeretöt, amint kiderültek a dolgok. Csak annyit mondtam neki, ő vagy én. Aznap már döntött és azóta tényleg azon van, hogy engem ne bántson, de egy szeretőzést képtelenség feldolgozni. Én nem vagyok képes erre, ezért lelkileg kezdtem elengedni őt, hogy kevésbé fájjon amikor elválok.
Ne mérgezd magad, később bánni fogod az elvesztegetett időt.
Engedd el és keress magadnak egy olyan nőt, akivel tényleg jól érzed magad és öszintén, kompromisszumok nélkül lehet szeretni.
A boldogsághoz sosem késő, nekem elhiheted :)
Voltam a másik fél helyében.
Először nem tudtam hogy van férje.
Utána kényelmes volt. Szex után mindig hazament. Nem szeretek másokat kerülgetni a lakásomban.
Egyszer összefutottunk az uszodában. Bemutatott a férjének. "Tudod XY akirőlmeséltem" Annyira kellemetlen volt, hogy utána szakítottam vele.
Ha kidobta volna a férje, akkor sem bútoroztam volna vele össze. A függetlenségem drága kincs.
Nem védeni akarom, de veled élt hàzassàgban 12 évig úgy, hogy lemondott a sajàt vágyairól, nem tartottál attól soha, hogy egyszer ez bekövetkezik?
Mivel nem tudjuk miről van szó, így ezért egyértelmű választ sem lehet adni.
Ha esetleg oràlis/anális szexre vágyott, de lemondott ezekről 12 évig, csak azt mutatja, hogy téged szeretett, de a vágyainak búcsút intett 12 évre.
Persze, a szexben csak az a jó, amit mindketten akarnak, de mivel szeretem pàrom, kívànok vele mindent, ezért nem tudok olyat mondani, amitől undorodnék.(jó ízlés hatàrain belül)
Lehet én vagyok túl nyitott a Kérdezőhöz képest, ráadàsul nő létemre, de a vàgyat elnyomni magunkban sem lehet egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!