Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik megbocsatottak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megbocsatottak egy megcsalast, irjatok le legyszi, hogyan alakult ki ujra a bizalom?

Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 15:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"Igazából az érdekel hogy hogyan tudtok még hinni?elhinni azt hogy mikor este elmegy valahova nem a szeretojehez megy?"

Sehogy. Nem is igazán értem, miért kellene hinni neki ezután.

2019. febr. 6. 09:34
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.A bizalom soha nem tér már vissza.Én együtt maradtam vele,de ahogy valaki írta,tudom én is csak magamra számíthatok.

Ilyenkor ha gyerek is van főleg,mérlegel az ember mint nyerhet és veszíthet ha megy és marad,de itt már nincsen szó rózsaszín álmokról meg szerelemről többé,hanem a kőkemény érdekek veszik át a szerepet.Ha te nem így teszel,hidd el csalódni fogsz még.

2019. febr. 7. 08:21
 23/31 A kérdező kommentje:
ERtem utolso.De hogy tudsz erdekböl együtt elni valakivel?Nem erzed ugy hogy elvesztegeted az eletedet?
2019. febr. 7. 10:36
 24/31 anonim ***** válasza:
73%

Ez nem puszta érdek.Inkább szövetség ezek után is. Buta dolognak tartom,ha valakit csak az érzelmei irányítanak.Felnőttek vagyunk,nem kell álszenteskedni,bőven vannak érdekeink.

És nem,nem érzem elvesztegettnek az életemet.Tanulok,jó munkahelyem van és egyre feljebb lépkedek a ranglétrán.Csodás helyekre jutok el nyaralni és wellneselni.És imádom a gyerekemet.A férjem meg nem tökéletes,ennyi.Majd ha úgy gondolom váltok.Ha érdemes,ha lesz kiért.

2019. febr. 7. 13:01
 25/31 A kérdező kommentje:
Es hogy tudsz lefeküdni vele ha tudod hogy a ferjed mas nökkel is lefekszik melletted?Mert ugye tudod kutyabol nem lesz szalonna...Nem undorodsz?
2019. febr. 7. 13:26
 26/31 anonim ***** válasza:
70%
Lefeküdt egyenlőre...nem nem undorodom.Miért te csak szüzekkel hálsz? Nem undorodsz,hogy a párod más nőkben is megmártózott már?
2019. febr. 7. 14:19
 27/31 A kérdező kommentje:
Neked ugyanaz hogy elötted egy oraval csinalta massal, meg az hogy azelött mielött teged megismert?Atyauristen..bocs de intelligencia 0
2019. febr. 7. 15:44
 28/31 A kérdező kommentje:
Akkor ilyen alapon ha teged nem zavar hogy a ferjed egy oraval elötted egy masik nöt nyal utana meg teged miert nem csinaljatok nyitott hazassagban?
2019. febr. 7. 15:45
 29/31 anonim ***** válasza:
89%
Múlt időt tudod értelmezni Norbi? Na akkor írom újra... lefeküdt. Na még egyszer: LefeküdT!Valamikor... Én vagyok uninteligens de te küldöd el az itt leírt válaszaidat privátban is :) Nőjj fel,és fogadd el ,hogy nincs egyetemes igazság.Nem kell itt hisztizni meg személyeskedni mert te így gondolod más meg máshogy.Tudod ez is az inteligencia része :)
2019. febr. 7. 21:55
 30/31 A kérdező kommentje:
Ismered a mondást kutyából nem lesz szalonna:))
2019. febr. 7. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!