Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megbocsatottak egy megcsalast, irjatok le legyszi, hogyan alakult ki ujra a bizalom?
"Igazából az érdekel hogy hogyan tudtok még hinni?elhinni azt hogy mikor este elmegy valahova nem a szeretojehez megy?"
Sehogy. Nem is igazán értem, miért kellene hinni neki ezután.
Sehogy.A bizalom soha nem tér már vissza.Én együtt maradtam vele,de ahogy valaki írta,tudom én is csak magamra számíthatok.
Ilyenkor ha gyerek is van főleg,mérlegel az ember mint nyerhet és veszíthet ha megy és marad,de itt már nincsen szó rózsaszín álmokról meg szerelemről többé,hanem a kőkemény érdekek veszik át a szerepet.Ha te nem így teszel,hidd el csalódni fogsz még.
Ez nem puszta érdek.Inkább szövetség ezek után is. Buta dolognak tartom,ha valakit csak az érzelmei irányítanak.Felnőttek vagyunk,nem kell álszenteskedni,bőven vannak érdekeink.
És nem,nem érzem elvesztegettnek az életemet.Tanulok,jó munkahelyem van és egyre feljebb lépkedek a ranglétrán.Csodás helyekre jutok el nyaralni és wellneselni.És imádom a gyerekemet.A férjem meg nem tökéletes,ennyi.Majd ha úgy gondolom váltok.Ha érdemes,ha lesz kiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!