Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik megbocsatottak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megbocsatottak egy megcsalast, irjatok le legyszi, hogyan alakult ki ujra a bizalom?

Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 15:46
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
8 As válaszoló ha te voltál a megcsalo ugy nem ér ide választ írni!nem tudjuk mit él át melletted a parod!én itt megcsalt felek válaszait várom hogy tudnak e bízni és hogyan?TE a MEGCSALO vagy.nyilvan te egész más helyzetben vagy!
2019. febr. 5. 21:24
 12/31 A kérdező kommentje:
Bocsánat az előbbi a 7 és válaszolnak ment!
2019. febr. 5. 21:24
 13/31 A kérdező kommentje:
Igazából az érdekel hogy hogyan tudtok még hinni?elhinni azt hogy mikor este elmegy valahova nem a szeretojehez megy?
2019. febr. 5. 21:27
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezaz hogy nem tudtuk már elhinni. Én speciel már akkor is azt hitten, hogy hazudik, ha egy kérdést tett fel.

30N

2019. febr. 5. 21:35
 15/31 Bence_ ***** válasza:
78%
A csaló jól írta, sok munkával helyre hozható de ez évek munkája meg az, hogy mindig őszinte.
2019. febr. 5. 21:42
 16/31 Izabella220 ***** válasza:
100%
Sajnos bizalomhoz rengeteg idő kell.Nekünk utánna lett gyerekünk,nem tudom mit is mondjak,talán van abban igazság hogy a káposzta sem jó felmelegítve.Szeretem de ez nem a mimdent elsöprő szerelem,és már nem is lesz az.Néha azt érzem ez inkább egy megalkuvás.Szomorú de nagyon sok kérdőjelet hagy egy megcsalás.
2019. febr. 5. 22:24
 17/31 anonim ***** válasza:
Sehogy. És ha vele is maradsz magadat kínzod. Hogy mivel? Az állandó kételkedéssel, gondolkodással, agyalsz azon hogy kivel hol lehet (mèg ha nincs is senkivel) és ez jobban tesz padlóra mint ha elhagynád és kezdenél egy új fejezetet.
2019. febr. 5. 23:33
 18/31 anonim ***** válasza:

A bizalom hianya megmarad, nalam legalabbis igen.

Te tudod,neked megeri e.

Merlegelni kell,es donteni.

2019. febr. 6. 07:33
 19/31 A kérdező kommentje:
Kedves Bence!A kerdesre nem valaszoltal!Hogyan lehet azt barmennyi ev mulva is elhinni, hogy amikor pl.azt mondja este hogy elmegy a barataival inni, akkor nem a szeretöjehez ment?Mi erre a garancia?Mi köze ennek a "sok" "munkahoz" meg az evekhez?
2019. febr. 6. 08:13
 20/31 A kérdező kommentje:
Izabella megcsalas utan meg szültel neki egy gyereket?De miert?
2019. febr. 6. 08:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!