Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes lettem a szeretőmbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem a szeretőmbe már 1 éve tart a kapcsolatunk. Nem tudok már nélküle meglenni. Csak az a baj hogy ő (28N) is férjnél van és én is nős vagyok (44F). Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Én mondtam neki hogy bármikor hajlandó lennék elválni érte. De ő nem akar elválni. Tanácstalan vagyok.
2019. febr. 3. 18:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Gyereketek van?
2019. febr. 4. 12:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Van 20 éves lányunk.
2019. febr. 4. 14:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ha a nejeddel már úgysincs szex és érzelmileg meg testileg is máshoz kötődsz, miért nem válsz el? Ne a szeretődért válj el, hanem a feleségedért, akit egykor szerettél annyira hogy elvedd. Vele kéne tisztességesen viselkedned és nem elárulni. Ha már elváltál, kereshetsz magadnak új párt - merthogy a szeretőd soha nem fog a kedvedért válni, ezt felejtsd el. Ő nem szeret téged, csak kefélni szeret veled. Fogadd meg a jó tanácsot és hagyd el a nejed, hogy ő is kereshessen magának valakit aki mellett nőnek érezheti magát és úgy szereti ahogy megérdemli. Mellesleg biztos vagyok benne hogy sejti hogy félre lépsz és előbb-utóbb borul a bili. Ezt megelőzhetnéd azzal hogy őszintén elmondod neki a dolgokat és békésen elváltok. 31/N
2019. febr. 4. 15:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A 13# jól írja, a feleségedért válj el, ne a szeretődért. Add vissza a szabadságát, hogy találjon egy rendesebb embert, ne ilyen patkányt, mint te vagy. Abban viszont nem értek egyet, hogy ha már fékreke.éltél akkor NE mond el neki. Nem mindenki akarja tudni, max csak annyit, hogy már nem szereted. Ha elmondod, hogy nem szereted, legalább nem adsz neki reményt. Be hazudozz neki össze vissza. Az álmait veszed el a feleségednek a hazugságaiddal, nem beszélve arról a lelki fájdalomról amit okozol.

Egy megcsalt nő, akit nem hagytak el, de egy ilyen hazug féreg hitegetett a szeretetével. Így most én fogok válni. A tetteidért vállald a következményeket is.

2019. febr. 4. 18:36
 15/18 A kérdező kommentje:
Csakhogy nekem erre a nőre van szükségem nem akarok mást. Bízom benne hogy engem választ!
2019. febr. 4. 18:49
 16/18 anonim ***** válasza:
28%
Te egy szerencsetlen, szanalmas ember vagy nem pedig ferfi. Valj el! Remelem a csaj nem teged valaszt:D
2019. febr. 4. 21:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát akkor bizakodj csak, de miközben ezt teszed, válj el. A nejed jobbat érdemel nálad.
2019. febr. 4. 21:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Nehéz dolog ha szereted, a szívnek nem lehet parancsolni sajnálom. Főleg a pártokat sajnálom akikkel ezt megteszitek a hátuk mögött. Jogom nincs ítélkezni és nem is tenném a ti eletetek. Mindenesetre először is tisztaznam a valódi a párommal hogy már nem szeretem másra vágyom és lezartam vele a kapcsolatom. A szeretommel ezután addig találkoznék amíg ő szeretné mert úgy néz ki akkor a kapcsolatotok felett is ő fog dönteni nem te! Egy év egy ilyen viszonyban már nem kevés tehát egyre nehezebb lesz az elszakadás ha esetleg úgy dönt a hölgy hogy szakít. Nyilván ha ennyire szereted maradsz meg vele. Miután sikerülne elfelejteni őt, esélyed lehetne egy őszinte tiszta kapcsolatra valaki más személyében ahol nincsenek titkok. Röviden ennyi a gondolatom erről.
2019. febr. 4. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!