Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapok óta nincs szex a férjemmel! Megtudtam hogy van neki egy fiatalabb szeretője! Most mit tegyek? 46N
Figyelt kérdés
Teljesen kétségbe estem. Kérdőre vontam a férjem és beismert mindent. Össze pakolt és elment. Biztos hozzá pakolt. Nagyon szeretem őt ígyis. Mit tud ő amit én már nem? Teljesen magába bolondította.2019. febr. 2. 16:32
11/15 anonim válasza:
76%os és most örülsz magadnak, hogy megkaptad az unalmas, öregedő tatát? 10 év és felveszed a nyugdíját :D
12/15 anonim válasza:
Annak mi jelentőssége van, hogy fiatalabb a szeretője? Ha egyidősek lennének nem bánnád? Komolyan nem értem. Egy a lényeg, szeretője van. Vagyis mást szeret. Pont.
13/15 anonim válasza:
7. es ásd el magad. Mit gondolsz ki vagy te? Azt hiszed, te mindig fiatal leszel?Ja, nem, te meghalsz fiatalon.Mert egyébként mindenki megöregszik.Lehetsz még te is megcsalt nő, és akkor majd rajtad is röhög valaki...
Szánalmas ribizli.
Kérdező, ne szerezd meg azt az örömet, hogy összeomlasz, ne hívogasd egyiket se.Várjál, míg lecsitulnak a dolgok.
Majd kialakul.Még nincs veszve semmi, fel a fejjel.
14/15 anonim válasza:
Egyesek mennyire fel tudják húzni magukat. 😁
verygoodgirl01, mocskos a szád.
15/15 anonim válasza:
Nem vagyok verygoodgirl, de te vagy troll vagy, vagy iszonyat rosszindulatú. És nem valami boldog asszonyka a kis párjával, ahogy előadod. További jó szórakozást! Nagyobb ne legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!