Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mennyire hajlotok afelé, hogy szeretőt tartsatok?
"Meg nem csalt, (..) csókolózás volt, azt biztos"
What?
Most akkor melyik a kettő közül?
"A kérdező kommentje:
Jaj olyan jó, hogy a környezetemben nem ezt látom :D"
- Jaj, válogasd meg jobban a barátaidat... :-) A gazdagok sem a csóróságot tapasztalják a környezetükben, a szegények sem a gazdagságot látják nagyrészt... Madarat tolláról, embert barátjáról...
"A kérdező kommentje:
Jaj olyan jó, hogy a környezetemben nem ezt látom :D"
Mindenki "buborékban" él valamilyen szinten: legtöbbször az ember ismerősei hasonlítanak hozzá valamennyire. Ezért mondják, hogy saját életből nem érdemes szociológiai következtetéseket levonni.
Általában a Rózsadombon élő mérnök nem azt látja a környezetében, hogy szegénység lenne, a borsodi faluban élő közmunkás meg nem azt látja, hogy gazdagság lenne.
Én például nem csaltam meg senkit, és a saját környezetemben sem látok sok megcsalást, szeretőtartást. (Értsd: egyetlen ilyet se tudok felidézni a személyes ismerőseim közül.)
Már túl vagyunk néhány dolgon, úgyhogy bátran kijelenthetem, semennyire.
Nem erkölcs okokból, hanem egyáltalán nem tudom felfogni miért jó becsapni valakit aki mellett miden este kanalazzuk a levest, majd együtt horkolunk.
Semennyire. Ha ott kötnénk ki, akkor inkább szakitok, de nem csalok meg senkit. Egyszerűen nem lenne hozzá pofám és saját magamtól is undorodnék. Ez van.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!