Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pumukli alfahím kérdése:
Nők, ha tiétek lehetne az álomférfi, viszont cserébe el kéne hogy tartsátok, belemennétek? Minden este az ágyban várna titeket.
Figyelt kérdés
2018. dec. 9. 14:32
2/18 anonim válasza:
Az alomferfi kizárja, hogy én tartsam el. Nem tud alomferfi lenni, akinek az eletcelja az hogy agymelegito legyen
3/18 anonim válasza:
Én belemennék, ha helyes, intelligens, jó teste, nagyon jó az ágyban, hűséges, tapadnak rá a nők de mindet lekoptatja, mentalisan stabil, kiáll mellettem és védelmez, odáig van értem és imád.
4/18 anonim válasza:
Ha el tudnék tartani egy férfit, akkor inkább nem járnék dolgozni és élném egyedül a kis életemet örömökben tobzódva.
5/18 anonim válasza:
Nézd... én férfiként szégyellném magam, ha máson élősködnék, és ráadásul még elvárnám, hogy menten tegye szét a lábát minden este...
6/18 anonim válasza:
Kösz kérdező hogy kerìteni próbálsz nekem, de igazán nem kell 😀
8/18 anonim válasza:
El tudnék tartani plusz egy embert, de nem akarok. Nem álom férfi, ha csak a farkát tudja nyújtani és az ágyban fetrengeni.
9/18 A kérdező kommentje:
7-es,nem Balázska,hanem Shrek.
2018. dec. 9. 15:01
10/18 The pale emperor válasza:
Azzal nem lenne gondom, hogy ha kevesebbet keres de ugyanolyan színvonalon élne esetleg úgy, hogy finanszírozom. Viszont az, hogy konkrétan eltartsam kizárt. Azért van jónéhány olyan férfi aki simán képes megadni ezeket de mellette nem egy dologtalan here.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!