Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok, nők! Mennyire hajlotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mennyire hajlotok afelé, hogy szeretőt tartsatok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem a kapcsolat elején, hanem idővel.
2019. febr. 1. 11:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
48%
Van már egy ideje.
2019. febr. 1. 11:05
 2/23 anonim ***** válasza:
71%

Semennyire.

Soha nem fogom megérteni, hogy mire jó szeretőt tartani.

2019. febr. 1. 11:09
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
Nem akarok szeretőt tartani. Amikor nagyon tele volt a hócipőm és úgy voltam vele, hogy megpróbáltam volna valami laza kalandot (nem voltam kapcsolatban), abba sem tudtam belemenni, pedig lehetőségem volt.
2019. febr. 1. 11:25
 4/23 anonim ***** válasza:
16%
Nem szokták tervezni. Csak ha összefutnak egy buliba egy alfahímmel akk megtörténik. Utánna meg megy a sírás h "jaj sokat ittam".
2019. febr. 1. 11:27
 5/23 anonim ***** válasza:
69%
Semennyire. Nem is látom értelmét. Ha rossz a kapcsolat, akkor megbeszéljük a párommal, változtatunk rajta, ha nem megy, akkor szakítok, ennyi.
2019. febr. 1. 11:42
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tisztelném a férjem, és ha bem szeretném ennyire mindennél jobban a világon, akkor a mostani szexuális életünk miatt tartanék. Ugyanis nekem kevés ami most van. (többször beszéltünk róla, jeleztem neki). De inkább elintézem magamnak ha éppen arra vágyom. Nem fogom megalázni, elárulni.

Ámbár ha ez más ember mellett történne, akkor is inkább szakítanék és keresnék olyat, aki hajlandó/képes kielégíteni.

2019. febr. 1. 12:00
 7/23 anonim ***** válasza:
27%
Mindenkinél eljön az a pont mikor már nem tudja tisztelni.
2019. febr. 1. 12:14
 8/23 anonim ***** válasza:
63%
Nem minden esetben könnyű elválni,ezért sokan ehhez folyamodnak.
2019. febr. 1. 12:15
 9/23 anonim ***** válasza:
81%
6-os vagyok. Csak akkor jön el az a pont, ha az illető tesz is érte hogy ne tiszteljék. Az én férjem egy kivételes, jó lelkű ember, soha nem tenne olyat amivel ezt kivívhatná nálam. Ezért megcsalni sem fogom soha. Ez van, hát ez van. Nem csak a falloszát szerettem meg.
2019. febr. 1. 12:44
 10/23 anonim ***** válasza:
29%

Világ életemben elleneztem a megcsalást, pedig a férjem néha kikacsingatott, tudom. Meg nem csalt, de találkozgatott lányokkal, csókolózás volt, azt biztos, mert az bevallotta. Lehet, volt más is, de azt nem mondta el :)

Aztán pár éve összehozott az élet az egyik exem-mel, aki nagy szerelem volt, de szakítás lett a vége. Közben neki is lett családja. Összegabalyodtunk.

Ennyit arról, hogy "én soha nem tennék ilyet"...

2019. febr. 1. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!