Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint túl nagy és vastag? .
Sziasztok.
24eves 180magas kék szemű barna hajú srác vagyok
Összehozott a sors egy 26eves lánnyal.
Eddig senkinek se volt panasza...de ő az első aki szerint a 20cm hosszú szerszámok nagyon vastag...
Ott gondolkodtam el rajta, hogy valóban lehet vastag neki amikor összehasonlítottuk a csuklojaval és a szerszámok vastagabb mint a csuklója.
Valóban van olyan nő aki nem szereti ha nagyon vastag?
20cm Ès még vastag is... kb annak nem fàj akiben annyian jàrtak hogy harangozni lehet vagy szült 2-3 gyereket ès nem tudott regeneràlódni. Igen, méretbeli összeférhetetlenség tud fàjdalmat okozni. Nem is kicsit.
Megértem a csajt. Persze ha nem kamukérdés és csak magadat akarod reklàmozni.
Kedves Kérdező!
Kérdését továbbítottuk Vastagné Hüvelyessi Vaginkának, aki a szerszámok méretének nagy szakértője. Kérem hogy a szóbanforgó szerszámokkal, érintésvédelmi jegyzőkönyv kiséretében jelenjen meg a szükséges vizsgálatokon. Időpontot egyeztetni szíveskedjen.
Az eszközöket feltöltve, hadrafogható állapotban hozza magával.
#26 ez egy hatalmas nagy tévhit amit irsz. A hüvely mindig a penisz formáját veszi fel szóval azért mert valakinek esteleg több partnere van vagy sokat szexel nem lesz tágabb a huvelye sőt inkább erősebb , izmosabb lesz
Egy nő aki nem használja így a huvelyet annak hamarabb el gyengül a hüvely izma nem lesz annyira feszes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!