Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint túl nagy és vastag? .
Sziasztok.
24eves 180magas kék szemű barna hajú srác vagyok
Összehozott a sors egy 26eves lánnyal.
Eddig senkinek se volt panasza...de ő az első aki szerint a 20cm hosszú szerszámok nagyon vastag...
Ott gondolkodtam el rajta, hogy valóban lehet vastag neki amikor összehasonlítottuk a csuklojaval és a szerszámok vastagabb mint a csuklója.
Valóban van olyan nő aki nem szereti ha nagyon vastag?
Miért lenne jó bárkinek is az, hogy fájdalmas számára az aktus? Komolyan kíváncsi vagyok.
Mondjuk erős a gyanúm, hogy csak unatkozó troll vagy.
Bármennyire is próbáljátok leoltani,mert a farka hosszával dicsekszik a mondata helyes vokt.A 20 cm hosszùságù farka vastag a barátnőjének.Vagyis elùjságolta,hogy nagy,de a barátnőnek nem ez a baja,hanem hogy vastag.😃
Szerintem próbálkozz gyakrabban,és óvatosabban,amìg hozzászokik,vagy keress másikat.☺ Van akiknek ez gond bárhogyis nevetgéltek rajta.
Igen =) De ha nem akar bele szeretni elég a farok is.
Ezenfelül kitudja....
#16, nem minden nő gondolkodik így. Nekem középiskolában volt egy lány osztálytársam, (18 évesek voltunk érettségi előtt álltunk). Alig járt be suliba, mert állandóan (elmondása szerint) a nagyfarkú 14 évvel idősebb fiújával volt. Azt mondta neki megéri ez, mert nagy van neki és szereti érezni. Persze természetesen a hiányzás mindig nőgyógyászat miatt volt, mert fertőzéseket kapott a sráctól. Aztán már osztályfőnök mondta neki hogy több igazolást a nőgyógyásztól nem fogad el. Mondanom sem kell, hogy ki volt közösítve. Se fiúk se lányok nem szóltak hozzá emiatt.
Sok ilyen mentalitású nő él.
Nálam volt rá konkrét eset, hogy azért váltak el az útjaink a pasival, mert számomra nem csak óriási de vastag is volt a farka. De megbeszéltük, hogy ez nem jó se neki, se nekem és azóta mindenki megtalálta a számára megfelelő mélységűt,vastagságút :)
Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!